Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening 4 arboconvenanten in de bouw

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: FNV Bouw
Zoek soortgelijke berichten
FNV Bouw


2 oktober ondertekening 4 arboconvenanten Op 2 oktober worden 4 arboconvenanten ondertekend door werknemers, werkgevers en overheid. Betrokkenen uit de bouwwereld komen dan bijeen in Informatiecentrum Groene Hart Tunnel in Leiderdorp. Dit grootste informatiecentrum van de HSL-Zuid wordt op dezelfde dag 's middags voor het publiek geopend.

In de 4 convenanten maken bonden, werkgevers en de overheid afspraken over werkdruk, oplosmiddelen, kwartstof en fysieke belasting. Op deze site verschijnt op 2 oktober meer informatie over de convenanten. Op de site van het Ministerie van Sociale Zaken kunt u meer lezen over arboconvenanten nieuwe stijl in het algemeen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie