Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Slapende automobilist rijdt het water in te Zwinderen

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van dinsdagmorgen
10:18 dinsdag 2 oktober 2001

Dirk Neef, 0522 - 274015

Slapende automobilist rijdt in water

ZWINDEREN. Maandagmiddag reed in Zwinderen een 58 jr. inwoner van Gees met zijn auto in de Hoogeveensche Vaart. De man en zijn 22 jr. dochter die bij hem in zat, konden zelf uit de auto klimmen en naar de kant zwemmen. Ze kwamen met de schrik en een nat pak vrij. De man verklaarde tegenover de politie dat hij tijdens het rijden over de Verlengde Hoogeveensche Vaart in slaap was gevallen.


*
Politie zoekt slachtoffer doorrijder

DIEVER. De politie in Diever wil graag in contact komen met een ongeveer 14 jr. jongen die maandagmorgen tegen 08.45 uur op de kruising van de Kruisstraat met Het Kasteel in Diever is aangereden door een auto. De jongen kwam met zijn fiets te vallen. De automobilist reed door zonder zich om de jongen te bekommeren. Een getuige zag dit alles gebeuren. Hij noteerde het kenteken van de auto, een grote groene BMW, en waarschuwde de politie. Echter ook de jongen wachtte de komst van de politie niet af en hij fietste samen met een andere jongen weg. Hij heeft zich nog niet bij de politie gemeld.


*
Jongen valt onder vrachtauto

ASSEN. Een 9 jr. jongen uit Assen raakte maandagmiddag gewond omdat hij op de Scharmbarg in zijn woonplaats onder een reinigingsauto terechtkwam. De jongen liep met zijn fiets vanaf het schoolplein en wilde op het trottoir opstappen. Hierbij verloor hij zijn evenwicht. Hij viel precies voor een vrachtauto met veegmachine die op dat moment het fietspad aan het schoonvegen was. De jongen kwam onder de vrachtauto, bestuurd door een 27 jr. man uit Vriescheloo, terecht. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoewel het in eerste instantie allemaal mee leek te vallen bleken de verwondingen achteraf tegen te vallen. Zo heeft de jongen o.a. een gebroken heup.


*
Teveel gedronken

PAPENVOORT. Op de Borgerderstraat in Papenvoort hield de politie in de nacht van maandag op dinsdag een 44 jr. automobilist uit Hooghalen aan. De man had gedronken en was op de kruising met het Oosterend in de berm geraakt. De auto zakte tot de assen in de modder en kon geen kant meer op. Uit de ademanalyse bleek een alcoholgehalte van 0,95 promille.


*
Autoinbraken

COEVORDEN. In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Coevorden zeker acht autos opengebroken. Uit de autos werden o.a. de radios gestolen. De autos stonden geparkeerd in de Gezina van der Molenstraat, Truus Wijsmullerstraat, David Krammerstraat, Cornelie Huygensstraat, Papaverstraat en Looweg. Een getuige zag een drietal verdachte personen en waarschuwde de politie. De verdachte personen werden echter niet meer aangetroffen. Wel keek de politie er van op hoe weinig autobezitters de moeite nemen om hun radio, of het anti-diefstal frontje, uit hun auto mee in huis te nemen.


*
Stereo-installatie weg na inbraak

COEVORDEN. Maandagavond ontdekte een bewoner van de Dr. J C Homanstraat in Coevorden bij thuiskomst dat er was ingebroken in zijn woning. Men had een ruit vernield. De man mist in ieder geval zijn stereo-installatie.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie