Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pim Martens wint Fulbright New Century Scholars Award

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Dr. Pim Martens wint prestigieuze Fulbright New Century Scholars Award Voor internationaal onderzoek naar gezondheidseffecten van mondialisering

Dr. P. Martens van het International Centre for Integrative Studies (ICIS) van de Universiteit Maastricht (UM) heeft de Fulbright New Century Scholars Award gewonnen.
Deze beurs van US$ 40.000 stelt Martens in staat om samen met 30 toponderzoekers uit de hele wereld verder onderzoek te doen naar de gezondheidseffecten van mondialisering.
Pim Martens (33) is de eerste Nederlandse onderzoeker die de beurs heeft toegewezen gekregen. Hij zal zijn onderzoek uitvoeren aan de Universiteiten van Harvard (Boston) en Johns Hopkins ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie