Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concord Communications introduceert eHealth 5.0

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Concord introduceert eHealth 5.0(tm) - eerste geïntegreerde software voor real-time fout- en prestatiebeheer van de IT-infrastructuur

Nieuwste productlijn verandert agenda IT management; een real-time, zakelijk
georiënteerd overzicht van systemen, applicaties en netwerken is nu mogelijk

Amsterdam, 2 oktober 2001 - Concord Communications (Nasdaq: CCRD) heeft vandaag de introductie bekendgemaakt van eHealth 5.0(tm), de eerste geïntegreerde software suite die real-time fout- en prestatiebeheer automatiseert over applicaties, systemen en netwerken heen, waardoor informatietechnologie (IT) infrastructuren altijd maximale prestaties leveren. eHealth 5.0 is de nieuwste versie van Concord's eHealth* Suite van producten voor geautomatiseerd infrastructuurbeheer waarmee netwerken, systemen en applicaties optimaal kunnen functioneren.

Door IT te benaderen vanuit een zakelijk perspectief stelt eHealth 5.0 IT-medewerkers in staat zich volledig te richten op de bedrijfsprocessen die hun organisatie draaiende houden, in plaats van op de software die er voor zorgt dat hun IT-infrastructuur geen problemen ondervindt. eHealth 5.0 biedt een zakelijk georiënteerd overzicht die de prestaties van de technologische infrastructuur en diensten, die een directe invloed hebben op de bedrijfsactiviteiten, in kaart brengt.

"Uitgebreide vormen van infrastructuurbeheer zijn onmisbaar geworden om een bedrijf optimaal te laten draaien," aldus Dennis Drogseth, Vice President van Enterprise Management Associates, een toonaangevende onderneming op het gebied van industriële analyses. "Wat tot nu toe ontbrak, was één platform dat IT-medewerkers voorziet van informatie over zowel fouten als prestaties. Tot nu toe hebben deze medewerkers dus slechts een onvolledig beeld gehad van hoe hun infrastructuur feitelijk presteert. Met het programma eHealth van Concord hebben ze nu in één oogopslag een overzicht van real-time fouten en historische prestatietrends, waardoor ze alle problemen die van invloed zijn op het functioneren van de infrastructuur kunnen opsporen en herstellen."

De Fault Manager van eHealth 5.0 schept orde in de chaos Vóór de komst van eHealth 5.0 hanteerden bedrijven over het algemeen foutbeheer (real-time probleemopsporing) en prestatiebeheer (historische probleemoplossing) als afzonderlijke systemen met een beperkte interactie. IT managers gebruikten de systeemprestatie gegevens om te proberen wijs te worden uit een constante stroom foutmeldingen. Door deze benadering kregen ze slechts een gefragmenteerd inzicht in het functioneren van de infrastructuur en waren ze nauwelijks in staat om snel te bepalen welke meldingen op een serieus probleem duidden. Verkeerde inschattingen leidden vaak tot onnodige downtime.

eHealth 5.0 ontrafelt veel van de raadselen van IT management. Het is de eerste applicatie die probleemloos een verbinding legt tussen de real-time Fault Manager applicatie en de mogelijkheden voor prestatiebeheer en analyse. Door deze gecombineerde oplossing kunnen IT managers dynamische bandbreedtes instellen die alleen kritische alarmmeldingen geven van problemen die van invloed zijn op de totale prestaties - zaken die van ondergeschikt belang zijn verdwijnen hierdoor naar de achtergrond. Terwijl andere technologieën op het gebied van IT-beheer slechts zorgen voor een vermindering van het aantal dubbele alarmmeldingen dat een IT Manager ziet, filtert de Fault Manager automatisch de alarmmeldingen en bepaalt het programma zelf waar en wanneer de IT-medewerkers in actie moeten komen om downtime of vermindering van de prestaties te voorkomen. Daar komt nog bij dat de Fault Manager ook een link legt tussen 'foutinformatie' en het bijbehorende historische gedrag; dit resulteert in een effectievere probleemoplossing. Hierdoor kunnen IT-medewerkers efficiënter op problemen inspelen, kunnen ze de echte problemen eruit pikken en kunnen ze een oplossing bedenken voordat de dienstverlening in het geding komt.

Live Status(tm) biedt real-time inzicht in IT-infrastructuur vanuit zakelijk perspectief
eHealth 5.0's Live Status overbrugt de kloof tussen het beheren van een infrastructuur als een groep onafhankelijke technologiecomponenten, en het beheren van een infrastructuur als business services. Managers hechten tegenwoordig meer belang aan de mogelijkheden om hun call centers 5.000 gesprekken per dag te laten voeren zonder prestatieproblemen die leiden tot een vertraging van de responstijd, dan in het simpelweg monitoren van de opslag- en geheugencapaciteit van hun server. Het display van Live Status biedt IT managers de mogelijkheid een enkel, intuïtief inzicht in de infrastructuur te krijgen op basis van business units en processen, in plaats van via de traditionele manier om netwerken onderling te verbinden.

Met Live Status kunnen IT managers hun autodealer netwerk bekijken in een weergave die weg heeft van een visgraad. Iedere vertakking kan staan voor een andere regio, een ander land of zelfs een andere afdeling van het bedrijf. De IT manager hoeft slechts op de vertakking voor Zuid-Holland te klikken om in real-time te zien hoe verschillende netwerkcomponenten, systemen en elementen van het responspad in het netwerk presteren. Via een aantal muisklikken kan de IT manager dan meer gedetailleerde prestaties bekijken, en zien waar problemen optreden. Door deze zakelijke benadering, in combinatie met de intuïtieve interface, kunnen gebruikers snel en efficiënt de prestaties van de dienstverlening screenen en eventuele problemen in real-time oplossen. Hierdoor kan men er zeker van zijn dat de infrastructuur aan alle zakelijke behoeften voldoet.

"Het gissen naar problemen en oorzaken heeft IT-medewerkers die probeerden uit te vinden waarom hun infrastructuur zo langzaam was, jarenlang flink wat kopzorgen gegeven," zegt Steve Dougherty, Director Systems Vendor Management bij EarthLink, Inc., een grote Amerikaanse provider van Internet-toegang voor bedrijven en consumenten. "Live Status zorgt er voor dat er bij infrastructuurbeheer niet langer gegist hoeft te worden. Met dit programma kan ik snel probleemgebieden opsporen, omdat ik inzicht krijg in wat er in elk van onze datacentra gebeurt op netwerk-, systeem- en applicatieniveau."

Application Response - beheren van de ervaring van de eindgebruiker Geeft Live Status organisaties een bedrijfsomvattend inzicht in hun IT-infrastructuur, eHealth 5.0's Application Response agent meet de applicatie responstijd vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Application Response laat bedrijven zien hoe snel hun applicaties reageren op aanvragen van gebruikers. Hierdoor kunnen ze er voor zorgen dat gebruikers niet op de gevraagde informatie hoeven te wachten. Met dit programma kunnen bedrijven de prestaties van hun applicatie in de loop der tijd analyseren, en de resultaten toeschrijven aan individuele netwerken, servers en clients. Hierdoor kunnen IT managers zien op welke plekken in de infrastructuur de applicatie trager wordt. Bedrijven kunnen Application Response inzetten om te voldoen aan belangrijke service level agreements (SLA's), omdat hun applicaties nu tijdig kunnen reageren.

IT managers kunnen Application Response ook gebruiken om een groep bij elkaar horende transacties voor een specifieke zakelijke activiteit te traceren. Zo kan een Amerikaanse financieringsinstelling Application Response bijvoorbeeld gebruiken om er voor te zorgen dat de autodealers waarmee het samenwerkt in Californië, leenaanvragen in minder dan 20 minuten kunnen verwerken. Vóór de komt van eHealth 5.0 moesten IT managers prestatiegegevens voor individuele componenten binnen verschillende netwerken traceren om gedetailleerde informatie te kunnen krijgen over responstijden en mogelijke problemen.

Met Application Response kunnen deze managers nu precies te weten komen hoe lang het duurt om iedere transactie te verwerken, en wat de gemiddelde responstijd is op een gegeven tijdstip. Wanneer de responstijd van de applicatie een bepaalde waarde overschrijdt, of trager draait dan normaal, zal eHealth automatisch de relevante IT-medewerkers van het probleem op de hoogte brengen. Hierdoor kunnen ze snel ontdekken wat het probleem is en hoe ze dat het beste kunnen oplossen.

"eHealth 5.0 speelt in op de enorme behoefte binnen de industrie aan één enkele oplossing die bedrijven probleemloos en in één oogopslag voorziet van alle benodigde informatie over fouten en prestaties," zegt Concord CEO Jack Blaeser. "Door de aanlevering van deze informatie te automatiseren, stelt eHealth 5.0 IT managers en hun medewerkers in staat hun inspanningen volledig te richten op de kernprocessen van het bedrijf die inkomsten genereren. LiveStatus en met name Application Response vereenvoudigen het beheer van de infrastructuur van een bedrijf, doordat het IT-medewerkers de mogelijkheid biedt snel infrastructuurproblemen op te sporen en op te lossen vanuit een zakelijk- of gebruikersperspectief."

Over Concord Communications
Concord Communications, Inc. (NASDAQ: CCRD) is een van de marktleiders op het gebied van geautomatiseerd technologiebeheer van de IT-infrastructuur. Met haar eHealth Suite* biedt Concord de enige oplossing die momenteel real-time informatie combineert met historische context voor een werkelijk geïntegreerd beheer van applicaties, systemen en netwerken. Alleen door op een succesvolle manier de prestaties en beschikbaarheid op al deze sleutelgebieden te beheren, kunnen organisaties op een werkelijk effectieve wijze e-business realiseren. Dit end-to-end overzicht biedt het kritische inzicht dat nodig is voor het maximaliseren van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten van een aantal van de momenteel meest succesvolle service providers en organisaties ter wereld. Het hoofdkantoor van Concord is gevestigd in Marlboro, Massachusetts (VS). Voor meer informatie over Concord kunt u surfen naar Concord's web-site op www.concord.com.

Concord Communications, Inc. en eHealth Suite zijn geregistreerde handelsmerken van Concord Communications, Inc. Het Concord logo, eHealth Suite en eHealth zijn handelsmerken van Concord Communications, Inc.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Dennis Doodeman
Tel: 020 530 43 45
E-mail: (dennisd@text100.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...