Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3e Grote Friese Ondernemerslunch in Heerenveen/Nijehaske

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kamer van Koophandel Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Leeuwarden

Uitnodiging voor een bijzonder schaftuurtje

Helaas schiet de middagpauze er door drukke werkzaamheden nog wel eens bij in. Dat is jammer, want het biedt juist de mogelijkheid om het nuttige en het aangename te verenigen. Even afstand nemen van je eigen beslommeringen, contacten leggen met collega ondernemers en inspiratie opdoen door te luisteren naar de visie en strategie van twee zeer gerenommeerde ondernemers. Dat wordt mogelijk op woensdag 3 oktober a.s. Dan vindt de 3e Grote Friese Ondernemerslunch plaats bij aannemingsbedrijf Joost Visser, langs de A-7 in Heerenveen/Nijehaske.

Deze ondernemerslunch begint om twaalf uur en is om half twee afgelopen. Sprekers zijn Renee Kortman, voorzitter van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam N.V. en Jan Aalberts, directeur van Aalberts Industries N.V; een groep industriële bedrijven die zich bezig houdt met de fabricage van dispenser systemen, koppelstukken (voor gas, water, energie en laboratoriumgebruik) en complexe technische componenten voor telecommunicatie, vliegtuigindustrie en medische industrie. Aan de lunch kunnen maximaal 250 personen deelnemen. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst en vol is vol. Deelname is geheel gratis. Indien u bij deze lunch aanwezig wilt zijn kunt u een mail sturen aan: (info@leeuwarden.kvk.nl). Dan ontvangt u een uitnodiging.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie