Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbriefing: Woningcorporaties bundelen energie

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AEDES

Persbriefing - Woningcorporaties bundelen energie

Aedes vereniging van woningcorporaties heeft in samenwerking met Arcares, de brancheorganisatie voor verzorgingshuizen, een contract gesloten met het energiebedrijf Spark Energy voor de levering van elektriciteit. Het contract gaat in op 1 januari 2002 en levert de aangesloten woningcorporaties en zorginstellingen aanzienlijke kostenbesparingen op.

Aedes nodigt u graag uit voor een:
Persbriefing, woensdag 3 oktober 2001 van 12.15 tot 13.15 uur (ontvangst vanaf 12.00 uur) in de Boardroom van Hotel Golden Tulip/Barbizon Palace, Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam.

Tijdens de persbriefing geeft Aedes-voorzitter Willem van Leeuwen, namens de deelnemers aan het project Woon Energie, een toelichting op het contract met Spark Energy en zijn visie op de liberalisering van de energiemarkt en de rol die daarin is weggelegd voor de woningcorporaties. Verder zal hij ingaan op de voorbereidingen die worden getroffen om de energievraag te bundelen voor de vrije energiemarkt in 2004. Ook aanwezig is Han van der Werff, algemeen directeur van Spark Energy, het nieuwe energiebedrijf dat onlangs door Electrabel is overgenomen. Na afloop is er uiteraard gelegenheid voor vragen en voor een persoonlijk gesprek met de beide heren.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u terecht bij Babet Verstappen, persvoorlichter van Aedes, (06) 53 40 99 67 of (035) 62 68 378


02 okt 01 20:38

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie