Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 3-10-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Vaaldriessenstraat in Uden is dinsdagavond rond 19.50 uur een 18 jarige inwoonster van Rotterdam gewond geraakt. Een 21 jarige automobilist uit Uden sloeg vanaf de Land van Ravensteinstraat linksaf de Vaaldriessenstraat in. Hierbij zag hij de overstekende voetgangster over het hoofd. Het slachtoffer is met schouderletsel naar het ziekenhuis gebracht.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Klarinetstraat in Uden bekeurde de politie dinsdagmid-dag 32 bestuurders die te hard reden. De snelheid van 379 passerende voertuigen is gemeten, hoogste snelheid bedroeg 84 km/u waar 50 km /u mag.

INBRAAK IN WONING

Een bewoner van een woning aan de Wezerhof in Veghel ontdekte dinsdagavond bij thuis-komst dat onbekenden zijn woning hadden doorzocht. Het is nog onbekend wat er is wegge-haald.

INBRAAK IN AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Stationsstraat in Veghel. Uit de auto verdween de geluidsinstallatie nadat een ruit was ver-nield. Uit een auto die geparkeerd stond aan de Pastoor Kampstraat in Zijtaart bleek een kinder-stoeltje verdwenen te zijn. Ook mist de eigenaar zijn radio-c.d. speler en enkele c.d.s

POGING DIEFSTAL AUTO

In Schaijk hebben onbekenden dinsdag op klaarlichte dag geprobeerd een auto weg te halen. Het portierslot en stuurhuis van de auto bleken vernield te zijn. Uit de auto verdween het kentekenbewijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie