Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woonparc Sandur 34ste erkende overlegpartner Emmen

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


---

Persbericht: Parc Sandur erkende overlegpartner, 3 oktober 2001

Woonparc Sandur 34ste erkende overlegpartner

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft besloten om wijkvereniging Woonparc Sandur te erkennen als 34ste Erkende Overlegpartner. De wijkvereniging ontvangt ook de daarbij behorende financiele ondersteuning.

De erkenning van wijkvereniging Woonparc Sandur als overlegpartner past in het beleid van de gemeente. Zij wil een zo groot mogelijke dekking van erkende overlegpartners binnen de gemeente.

Criteria

De wijkvereniging voldoet aan de criteria zoals die gelden in de Verordening op de Overlegstructuren binnen de gemeente Emmen. Parc Sandur is aan te merken als een zelfstandige woonwijk. De wijkvereniging is democratisch georganiseerd en heeft 260 leden Daarmee is zij voldoende representatief voor de bewoners van de wijk.

Financiën

De gemeente stelt de wijkvereniging 2000,- + 0,25 per inwoner ( 907,56
+ 0,11) aan financiele ondersteuning ter beschikking. Om haar werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren ontvangt de wijkvereniging eenmalig een bedrag van 3000,- ( 1361,34) voor de aanschaf van een computer zodat zij kan deelnemen aan het Centraal Registratie Systeem (CRS).


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie