Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 3-10-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 14.15 u) Woensdag, 3 oktober 2001

District Kerkrade

Kerkrade; beledigingen
Afgelopen dinsdagavond kreeg de politie een melding van een dronken en lastig persoon in een horecagelegenheid aan de Industriestraat in Kerkrade. De politie die terplaatse ging trof er een 26-jarige Kerkradenaar aan die kennelijk onder invloed was en onvast ter been was. Toen de politie-agenten de Kerkradenaar aanspraken om na te gaan wat er aan de hand was, reageerde hij enigszins agressief en uitte allerlei beledigingen in de richting van de agenten. Daarop heeft de politie de Kerkradenaar terzake de beledigingen aangehouden. Ook tijdens het overbrengen van de aangehouden verdachte naar het politiebureau ging hij door met het uiten van allerlei beledigingen in de richting van de politie-agenten. De verdachte werd voor nader onderzoek en ter ontnuchtering ingesloten en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Landgraaf/Gulpen; verkeerscontroles
De politie heeft afgelopen dinsdagmorgen verkeerscontroles gehouden op de Rijksweg (buiten de bebouwde kom) in Gulpen (ter hoogte van Ingber), op de Provincialeweg in Reymerstok en dinsdagavond op de Reeweg in Landgraaf. In Gulpen en Reymerstok werden totaal 40 voertuigbestuurders bekeurd (34 voertuigbestuurders terzake overschrijding van de terplaatse maximaal toegestane snelheid en 6 voertuigbestuurders wegens het niet dragen van de autogordel). Op de Reeweg in Landgraaf werden dinsdagavond totaal 17 voertuigbestuurders bekeurd wegens het overschrijden van de terplaatse maximaal toegestane snelheid (totaal 12 voertuigbestuurders hiervoor bekeurd) en het niet dragen van de autogordel (totaal vijf voertuigbestuurders bekeurd).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie