Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderscheiding voor hoofdbrandwacht Van Duijn uit Katwijk

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Katwijk
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Katwijk


* Koninklijke onderscheiding voor hoofdbrandwacht Van Duijn

---

Koninklijke onderscheiding voor hoofdbrandwacht Van Duijn

Katwijk, 2 oktober 2001

Op woensdag 3 oktober a.s. krijgt de heer G. van Duijn een koninklijke onderscheiding voor zijn inzet als vrijwilliger bij de brandweer van Katwijk. Hij wordt benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer G. van Duijn (55) is sinds 1977 vrijwilliger bij de brandweer van Katwijk, thans in de rang van hoofdbrandwacht. Hij was tevens van 1993 tot 1997 bestuurlijk actief binnen de personeelsvereniging "Paraat". Hij heeft deze werkzaamheden altijd op een voortreffelijke en zeer plichtsgetrouwe wijze vervuld. Naast zijn activiteiten voor de brandweer is de heer Van Duijn diaken en ouderling geweest voor de Gereformeerde Kerk. Vanaf 1998 is hij jeugdouderling. Gelet op de aard, de uitstraling en de duur van bovenstaande activiteiten is de heer Van Duijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie