Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening informatiecentrum De Volgerlanden Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Nieuw informatiecentrum
De Volgerlanden 3 oktober open

Vanaf 3 oktober 2001 kunnen geïnteresseerden voor de nieuwbouwwijk De Volgerlanden terecht in het nieuwe informatiecentrum aan de Vrouwgelenweg 81 in Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt er informatie vinden over het stedenbouwkundig plan, de bouwplanning, de typen woningen, de voorzieningen, de plannen in voorbereiding en uitvoering. Vorig jaar is de eerste paal voor de nieuwe wijk geslagen. Inmiddels zijn de eerste woningen opgeleverd. Volgens planning is de wijk in 2010 gereed. In totaal staan er dan zo'n 4500 woningen. Dat betekent dat er jaarlijks gemiddeld ca. 500 woningen worden gebouwd. Naast voorlichtingsmateriaal van de gemeenten Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht treft u ook informatie aan van ontwikkelaars die meewerken aan De Volgerlanden.

Het informatiecentrum aan de Vrouwgelenweg 81 is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. U kunt de locatie met de auto alleen bereiken via de Laan van Welhorst (ingang naast de brandweerkazerne aan de Krommeweg). Tijdens deze tijden kunt u ook informatie vragen via tel. (078) 62 00 078.

In de week van 20 september verhuist het informatiecentrum van het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, waar het nu gevestigd is, naar de nieuwe locatie aan de Vrouwgelenweg. Het huidige informatiecentrum in het gemeentehuis blijft tot 27 september open voor publiek: daarna kunnen geïnteresseerden uitsluitend terecht op de nieuwe locatie. In verband met de verhuizing is het informatiecentrum van 28 september tot en met 2 oktober gesloten.

Vrijdag 28 september wordt het nieuwe informatiecentrum geopend voor genodigden. Tegelijkertijd wordt het startschot gegeven voor een uitgekiende promotiecampagne voor De Volgerlanden. Langs de snelweg en de toegangswegen verschijnen onder andere reclame-uitingen die wijzen op De Volgerlanden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie