Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester reikt Maassluise Promotieprijs uit

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

25-9-2001

Burgemeester reikt Maassluise Promotieprijs uit

Ter gelegenheid van de 22e Furieade zal burgemeester J. Sterkenburg-Versluis op woensdag 3 oktober 2001 om 16.00 uur in de burgerzaal van het stadhuis de "Maassluise Promotieprijs 2001" uitreiken. De burgemeester reikt de prijs uit tijdens een feestelijke bijeenkomst voor de bij de organisatie betrokken medewerkers en sponsors.

De "Maassluise promotieprijs" is een door de Stichting Maassluis Maritiem beschikbaar gestelde promotieprijs. De Stichting zelf promoot de stad Maassluis door elk jaar weer de Furieade te organiseren. Het bestuur van de Stichting is ervan overtuigd dat er binnen en buiten Maassluis bedrijven, verenigingen en personen zijn die Maassluis eveneens op een bijzondere manier promoten. De "Maassluise Promotieprijs" wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon, een groep, een bedrijf of een vereniging die de stad Maassluis door een bepaalde dienstverlening, product- bekendheid of (sport)prestatie o.i.d. promoot.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie