Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad Haarlem

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

25 september 2001
Secretariaat SAMS
023-5115515 of 5115502
(sams@haarlem.nl)
98/2001

Persbericht

Datum
Informatie bij
Telefoon
E-mail
Nummer

Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad komt bijeen

Op woensdagavond 3 oktober houdt de Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad haar eerste openbare vergadering. Deze vindt plaats in het stadhuis aan de GroteMarkt2 te Haarlem en begint om 20.00 uur. Naast het regelen van een aantal procedurele zaken, zal de Adviesraad zich buigen over een eerste adviesvoorstel. Tijdens de vergadering wordt een concept-advies over de Stichting Mondiaal Centrum Haarlem besproken.

Belangstellenden zijn welkom om de vergadering bij te wonen. De stukken voor de vergadering liggen ter inzage bij het secretariaat van de afdeling Welzijn, Westergracht 72. Het is aan te bevelen even te bellen naar het secretariaat van de afdeling, telefoonnummer023-5115502 voordat men de stukken komt inzien.

De Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad Haarlem (SAMS) is een onafhankelijke adviescommissie met als taak het Haarlemse gemeentebestuur gevraagd en ongevraagd advies te geven over het integratiebeleid. Dit integratiebeleid, beter bekend als "Allemaal Haarlemmers", richt zich op "samen werken, samen wonen en samen leven" en het vormgeven van Haarlem als multiculturele stad. De SAMS heeft vijftien leden en wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris.

Noot aan de redactie
Voor nadere informatie kunt u bellen met het secretariaat van de SAMS, telefoon023 5115515 of 5115502, E-mail: (sams@haarlem.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie