Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Suzuki introduceert exclusieve uitvoering Wagon R+: Season

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

3-10-2001

Suzuki Wagon R+ Season exclusief en sportief

Van de ruime en handzame Wagon R+ heeft Suzuki nu een exclusieve Season-uitvoering. De uitrusting van de complete versie GL is verder uitgebreid.

Van de ruime en handzame Wagon R+ heeft Suzuki nu een exclusieve Season-uitvoering. De uitrusting van de complete versie GL is uitgebreid met een schuifdak en mistlampen voor. Bovendien komt deze Wagon R+ heel sportief voor de dag dankzij lichtmetalen wielen en een in de carrosseriekleur gespoten dakspoiler.

Suzuki speelt met deze speciale uitvoering in op de groeiende vraag naar luxe en onderscheidende uitrusting bij compacte autos. De Season is daarop afgestemd. Het geeft de Wagon R+ een exclusief en tegelijk ook vrolijk voorkomen voor een heel aantrekkelijke prijs. Suzuki biedt op de extras een voordeel van fl. 1.698,- ( 770,-), waardoor de Wagon R+ Season op een scherpe prijs komt van fl. 24.899,72 ( 11.299,-).

De Wagon R+ Season is gebaseerd op de luxe GL-uitvoering. Tot de standaarduitrusting behoren roofrails, elektrische stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling, elektrisch te bedienen ramen voor, twee airbags en elektrisch te verstellen buitenspiegels. De Season is verkrijgbaar in vijf flitsende kleuren: Silky Silver Metallic, Light Teal Metallic, Adriatic Blue Metallic, Bright Red en Mimosa Yellow.

De 1,3-liter-, 16-kleppenmotor levert bijpassende sportieve prestaties. Hij ontwikkelt een maximumvermogen van maar liefst 56 kW (76 pk). Tegelijk is hij zuinig. Het benzineverbruik bedraagt gemiddeld 1 op 16,4 (handgeschakeld). De Wagon R+ Season is verkrijgbaar met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of met een elektronisch geregelde viertrapsautomaat wat uniek is in deze klasse. Dan komt deze speciale uitvoering op een prijs van fl. 27.984,91 ( 12.699,-).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie