Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politie Rivierenland

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie Rivierenland

---

Woensdag, 3 oktober 2001

---

Politie waarschuwt voor gladde wegen
RIVIERENLAND - In deze (natte) tijd van oogsten door de agrarische sector komt het veelvuldig voor dat de doorgaande wegen zijn besmeurd met modder en dergelijke. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren voor andere weggebruikers. Laatstgenoemde hebben altijd de verantwoordelijkheid om hun snelheid aan de plaatselijke situatie aan te passen.
De veroorzaker van de vervuiling heeft daarentegen ook de plicht en de verantwoordelijkheid om regelmatig het wegdek te reinigen en de nodige waarschuwingsborden te plaatsen.

Diefstal van tas
ANDELST - In Andelst werd op 2 oktober rond 17.00 uur een 56-jarige vrouw uit Andelst van haar tas beroofd. Deze werd door de fietsende dader uit haar fietsmandje weggenomen terwijl ze op de Wageningsestraat fietste. Met een getuige zette zij meteen
-maar tevergeefs- de achtervolging in. De tas met portemonnee werd teruggevonden, maar er wordt 25 gulden vermist. Nader onderzoek volgt naar de juiste toedracht.

Foutief parkeren
ZEVENAAR - De politie Rivierenland heeft op 2 oktober tijdens controles 23 bekeuringen uitgedeeld wegens foutief parkeren in het centrum van Zevenaar.

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (communicatie@politierivierenland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie