Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Investering van 4,25 miljoen euro in verdere groei Em@ilco

Datum nieuwsfeit: 03-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Investering van 4,25 miljoen euro in verdere groei Em@ilco

Amersfoort, 3 oktober 2001 -- Em@ilco International maakt bekend dat het nieuwe financiering heeft aangetrokken. Gilde IT Fund, NPM Capital en Capital Riesgo Internet (Madrid) investeren in totaal 4,25 miljoen euro in de verdere groei van Em@ilco. Het bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van e-mailresponsmanagement en e-mailmarketing. De nieuwe investering wordt gebruikt voor de verdere uitbouw van de positie in Nederland, productontwikkeling en internationalisatie.

Bob Visser, Investment Director van Gilde IT Fund: "Em@ilco heeft in de afgelopen twee jaar een zeer sterke positie in de e-CRM-markt opgebouwd. De binnen de onderneming aanwezige kennis van e-CRM en de nieuwe producten die Em@ilco in ontwikkeling heeft, zullen deze positie verstevigen. We verwachten dat Em@ilco in staat is het succes uit te bouwen binnen Europa."

Rob ter Mors, directeur van Em@ilco International vertelt:"Het afronden van deze financieringsronde heeft plaatsgevonden in een economisch bijzonder moeilijke periode en is een duidelijk teken van vertrouwen van de investeerders in de mensen, de organisatie en de producten van Em@ilco. Uiteraard is het prettig om te kunnen samenwerken met gerenommeerde investeerders als Gilde IT Fund, NPM Capital en Capital Riesgo Internet. Het netwerk van deze investeerders zal worden ingezet om internationale stappen richting o.a. Duitsland voor te bereiden. Onze software biedt een uitstekende "return on investment" en verwachten op termijn ook in het buitenland deze belofte waar te kunnen maken."

Over Em@ilco International

Em@ilco International is opgericht in 1999 en marktleider in Nederland op het gebied van e-mailresponsmanagement en e-mailmarketing. Het bedrijf ontwikkelt en levert onder andere het product Q.Mail//Box?. Dit e-mailmanagementsysteem zorgt voor de routering, het automatisch beantwoorden, het bewaken van de doorlooptijd en de tracking van e-mail verkeer. Em@ilco biedt hiermee een snelle oplossing voor operationele problemen die ontstaan door de steeds groeiende stroom e-mailberichten die bedrijven ontvangen van klanten en prospects. In de productportfolio bevinden zich verder UnityMail?, het Q.mailCenter? en Q.mailServices?. De implementatie van de oplossingen van Em@ilco International hebben aangetoond te leiden tot een substantiële verbetering van de kwaliteit van de online klantcommunicatie. Daarnaast is aangetoond dat de oplossingen van Em@ilco leiden tot significante kostenbesparingen. Klanten van Em@ilco zijn onder meer SNS bank, D-reizen, Centraal Beheer, Holland Casino, UPC en Planet Internet. Het bedrijf heeft 32 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met;

Saskia Vijn
Brodeur Wordwide
tel: 020 346 2000
e-mail: (svijn@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie