Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website voor leraren basis-onderwijs met tips voor lesgeven

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SLO, SPECIALISTEN IN LEERPROC.

Nieuwe website: www.sociaal-emotioneel.nl

Er is onlangs een nieuwe website geopend over sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen in het basisonderwijs. De website, primair bedoeld voor leraren, begeleiders en schoolleiders, richt zich voornamelijk op allerhande sociaal-emotionele aspecten die aan bod kunnen komen tijdens het lesgeven aan kinderen. De website is ontwikkeld door SLO specialisten in leerprocessen en wordt gefinancierd door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen.

In de vorm van achtergrondinformatie, tips, lessuggesties en bronnen wordt er onder meer aandacht besteed aan het stimuleren van zelfvertrouwen en weerbaarheid, pesten, conflicthantering, concentratieproblemen, mishandeling, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie