Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: District Zuid

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 4-10-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Verkeerscontrole Havendreef
ALMERE De politie heeft woensdagmorgen een korte verkeerscontrole gehouden op de Havendreef. In totaal zijn 20 bekeuringen uitgedeeld: 5 bestuurders reden door rood en 15 droegen geen gordel.

Doorrijden na aanrijding
ALMERE Een 17-jarige voetganger uit Almere is woensdagmiddag licht gewond geraakt nadat hij op het fietspad was aangereden door een onbekend gebleven bromfietser. Hij werd van achteren aangereden. De jongen liep diverse verwondingen op aan handen en knieën en verloor een tand. De bromfietser is, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren, doorgereden.

Aanrijding auto en bromfiets
ALMERE Woensdagmiddag heeft zich op de kruising Novemberstraat-Tijdpad een ongeval voorgedaan tussen een auto en een bromfiets. De 37-jarige automobilist uit Almere reed over de Novemberstraat en zag waarschijnlijk de 52-jarige bromfietsster uit Almere die vanaf het Tijdpad kwam, over het hoofd. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Motorrijders aangehouden
ALMERE Woensdagmiddag zagen surveillerende agenten twee mannen zonder helm op een motor rijden. Het duo, 22 en 26 jaar uit Almere, werd op het Matieu Cordangpad aangehouden. Bij controle bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van geldig rijbewijs en de motor niet verzekerd. De motor is in beslag genomen. Het tweetal heeft hiervoor diverse bekeuringen in ontvangst mogen nemen.

Snelheidscontrole Grote Vaartweg
ALMERE Woensdagmiddag heeft de politie een korte snelheidscontrole gehouden op de Grote Vaartweg. Van de 2920 passanten reden 1113 bestuurders te hard. Zij kunnen binnenkort een acceptgiro thuis verwachten.

Aanrijding Gelderseweg
ZEEWOLDE Woensdagmiddag is een 58-jarige automobilist uit Genemuiden gewond geraakt bij een aanrijding. Hij wilde vanaf de Ossekampweg de Gelderseweg opdraaien en zag daarbij de 21-jarige automobilist uit Baak waarschijnlijk door de laagstaande zon over het hoofd. Een aanrijding was niet meer voorkomen. De man uit Genemuiden liep hierbij ernstig nekletsel op en is per ambulance overgebracht naar het UMC in Utrecht. De man uit Baak kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen zijn afgesleept. De weg is tot ca. 16:00 uur afgesloten geweest voor verkeerstechnisch onderzoek en schoonmaakwerkzaamheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie