Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Kuijper Rotterdam krijgt ROCmok uitgereikt

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kuijper krijgt ROCmok uitgereikt

Wethouder Els Kuijper (o.m. Onderwijs en Milieu) krijgt op donderdag 4 oktober op het ROC Zadkine, locatie Benthemstraat 15 om 11.00 de ROCmok uitgereikt. Deze milieuvriendelijke beker zal de plastic wegwerpbekertjes vervangen. In het restaurant is een speciale spoelbak geplaatst voor het schoonmaken van de mokken. Deze actie is het resultaat van de inspanningen van de twee EcoTeams, bestaande uit deelnemers, docenten en ondersteunend personeel. (Voor meer informatie: Jan Schonenberg, ROC Zadkine, tel.010 - 243 34 75)

Burgemeester Opstelten hijst vlag huwelijk prinselijk paar Burgemeester mr. Ivo Opstelten hijst op donderdag 4 oktober om 13.00 uur op de Boompjes de speciale vlag die is ontworpen voor het nationale huwelijksfeest van Z.K.H. de Prins van Oranje en mw. Máxima Zorreguieta. De vlag wordt in diverse formaten in heel Nederland verkocht. De opbrengst is bestemd voor het nationale huwelijksgeschenk van de Nederlandse bevolking aan het bruidspaar. De eerste vlag wordt gehesen aan één van de vlaggenmasten die op de Boompjes staan bij de Spido/monument De Boeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie