Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid Utrecht

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-10-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.30 uur
Aanrijdingen letsel

AMERSFOORT- Op woensdagavond ontstond er een aanrijding op de Wiekslag waarbij een 19-jarige automobiliste uit Amersfoort gewond raakte.

De 19-jarige reed over de Wiekslag en verleende op de Kraanvogelweg geen voorrang aan een 35-jarige automobilist uit Zeist. Een aanrijding was het gevolg en de 19-jarige kwam vervolgens tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Hierbij raakte de vrouw gewond aan haar rug en werd ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel.

HOOGLAND Op woensdagmiddag raakte een 53-jarige vrouw uit Amersfoort gewond nadat ze van haar snorfiets was gevallen. De vrouw reed over de De Bik en passeerde hier een vrachtwagen die aan het laden en lossen was. Vermoedelijk schrok de vrouw van het dekzeil wat openwaaide en viel hierdoor van haar snorfiets. De vrouw werd met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd er tussen twee en drie uur een roodlichtcontrole gehouden op de Arnhemseweg en de Bosweg. In totaal kregen 11 fietsers een bekeuring omdat ze het rode verkeerslicht negeerden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie