Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Diergaarde Blijdorp bedenkt origineelste vakantie-uitje

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

UDO BUYS PUBLIC RELATIONS

Diergaarde Blijdorp bedenkt origineelste vakantie-uitje

P E R S B E R I C H T

Wayout.nl kiest voor ZZZZZZZOOCAMP

Diergaarde Blijdorp bedenkt
origineelste vakantie-uitje

HAARLEM, 4 oktober 2001 - Diergaarde Blijdorp in Rotterdam was deze zomer de bedenker van het origineelste vakantie-uitje. Ze onderscheidde zich op een bijzondere manier door kinderen in de gelegenheid te stellen een avontuurlijk nachtje te kamperen tussen de wilde dieren. Tot die slotsom kwam de redactie van de website www.wayout.nl, na de vergelijking van een paar duizend uitjes die deze zomer op de markt werden gebracht.

Wayout.nl inventariseert de leukste uitstapjes in het land en presenteert die aan het grote publiek via een zogenaamde 'prijsbarometer', waardoor overzichtelijk een bestemming kan worden gekozen dat past bij het eigen budget.

Het door Blijdorp bedachte uitje met de naam ZZZZZZZZOOCAMP sloeg in als een bom en was binnen een oogwenk volgeboekt. Het betrof 14 nachten in juli en augustus, waarbij telkens maximaal 25 kinderen een nachtje in de diergaarde konden bivakkeren. En dat betekende een groot avontuur, want de kinderen moesten de dierenverzorgers helpen, barbecueden op een perk, maakten een avontuurlijke tocht langs de dieren in het donker via geheimzinnige paadjes en werden, zoals Blijdorp het verwoordt, 'in slaap gezongen door het gebrul van leeuwen en het trompetteren van olifanten'.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie