Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HSO gaat IBaan-oplossingen rechtstreeks verkopen

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

HSO GAAT iBAAN-OPLOSSINGEN RECHTSTREEKS VERKOPEN

Uitbreiding resellernetwerk voor handel en industrie

4 oktober 2001 - Baan Benelux heeft HSO per 1 oktober benoemd tot reseller van Baan-software voor handel en industrie in de markt voor middelgrote ondernemingen. HSO, een consultancyorganisatie op het gebied van Enterprise Resource Planning, Customer Relations Management, Supply Chain Management en e-Business, werkt reeds 12 jaar samen met Baan op het gebied van systeemintegratie en consultancy en heeft veel ervaring met en kennis van de op internet gebaseerde iBaan-oplossingen.

"Die expertise kunnen we goed gebruiken", aldus Kees Codée, director Marketing &
Alliances bij Baan Benelux. "De vooruitzichten voor Baan-software in de markt voor middelgrote ondernemingen in de handel en industrie zijn zeer gunstig. Met ons huidige resellernetwerk kunnen we de verwachte vraag niet aan. Om dat op te vangen hebben we HSO uitgenodigd om niet alleen implementatie en consultancy, maar ook de verkoop in de Benelux in dit segment voor hun rekening te nemen."

Op Baan Mindshare, de klantendag van Baan op 4 oktober, zal HSO officieel als reseller worden geïntroduceerd. Ronald de Bakker, marketing director van HSO, ziet de benoeming als een volgende logische stap in de samenwerking met Baan. "HSO was al geautoriseerd om maatwerk te ontwikkelen en om iBaan-oplossingen wereldwijd te implementeren. Nu kunnen we ook rechtstreeks aan klanten verkopen. Voor ons is dat van belang aangezien degene die verkoopt toch meestal de eigenaar van de klantrelatie is. Baan heeft met iBaan een zeer succesvolle transformatie doorgemaakt. Daarvoor gaan we op zoek naar nieuwe klanten."

Over HSO:
HSO is een Internet Professional Services Firma die zich richt op front- en back-office applicaties en de naadloze integratie daartussen. De strategie van HSO is gericht op het verbeteren van de bedrijfsresultaten van haar klanten door middel van op internettechnologie gebaseerde oplossingen. HSO is opgericht in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot een organisatie met ruim 200 medewerkers. HSO heeft haar hoofdkantoor in Scherpenzeel en heeft verkoopkantoren in verscheidene Europese landen alsmede in Noord-Amerika.
Door de ruime ervaring met internationale projecten en bedrijfsprocesoptimalisatie heeft HSO zich als een stabiele en betrouwbare partner geprofileerd. HSO's productaanbod bestaat uit 'Best of Breed' IT-oplossingen voor e-Strategy, e-Business, CRM, ERP en Supply Chain Management.
HSO begeleidt haar klanten van het uitzetten van de strategie tot en met de implementatie en integratie van de gekozen oplossingen. HSO manifesteert zich hierbij als een proactief denkende, coachende partner. Ga voor meer informatie over HSO naar www.hsoglobal.com, bel 033-2779277 of mail naar (info@hsomail.com).

Over Baan:
Baan helpt bedrijven hun concurrentievoorsprong te behouden in de netwerkeconomie, waarin informatie, integratie en samenwerking kritische succesfactoren zijn. Met de krachtige, op internet gebaseerde iBaan-oplossingen ondersteunt Baan productiebedrijven die hun complexe bedrijfsprocessen willen integreren, nauwer met klanten en partners willen samenwerken, hun medewerkers willen voorzien van de noodzakelijke voorraadinformatie en 'build-to-order'-data voor de werkvloer. Baan-software is actief op meer dan 15.000 locaties wereldwijd. Baan maakt deel uit van de Invensys-divisie Software & Systems, wereldwijd leidend op het gebied van e-business- en automatiseringsoplossingen. Voor meer informatie: www.baan.com.

Over Invensys plc:
Invensys is wereldwijd toonaangevend in de Automation & Control-branche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen. De meer dan 90.000 medewerkers werken wereldwijd vanuit vier hoofddivisies: Software Systems, Automation Systems, Power Systems en Control Systems. Het scala van producten en diensten varieert van geavanceerde besturingssystemen en netwerken voor het automatiseren van industriële vestigingen en de klimaatregulatie in gebouwen tot aan de elektronische apparatuur die wordt toegepast in woonhuizen en licht-commerciële applicaties. Daarnaast levert Invensys complete energievoorzieningen voor de telecommunicatie- en IT-branche. Voor meer informatie: www.invensys.com.

Voor meer informatie:
Baan Benelux
Carolijn Peelen
Communicatie/PR Manager
Tel: 0342 477 525
Email: (cpeelen@baan.nl)

(pressroom@baan.nl)
Tel: 0342 477 539

Brodeur Worldwide
Anja Verheij
Tel: 020 346 20 00
Email: (averheij@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie