Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst raadscommissie welzijn Hilversum

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


---

Informatiebijeenkomst raadscommissie welzijn
Wat heeft u Hilversum te bieden en wie wilt u daarmee bereiken? Op initiatief van de raadscommissie welzijn krijgen vertegenwoordigers van culturele instellingen die vraag op donderdag 4 oktober voorgelegd tijdens een informatiebijeenkomst onder het motto `bereik van culturele instellingen'. De bijeenkomst, die wordt geleid door gemeenteraadsleden, vindt plaats in de Burgerzaal van het Raadhuis en begint om 19.30 uur.

Jaarlijks laat de raadscommissie welzijn zich door vertegenwoordigers van instellingen informeren over ontwikkelingen in het veld van de gesubsidieerde instellingen en organisaties. Afgelopen jaar lag daarbij het accent op de thema´s ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie