Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Maatschappelijke Dienst Defensie

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Defensie


---

Nieuwsberichten
---

Opening MDD symposium 041001

Symposium Maatschappelijke Dienst Defensie

04-10-2001

Schout bij Nacht drs. R.T.B. Visser, de Directeur Personeel van de Koninklijke Marine heeft vanmiddag (4 oktober) een symposium geopend over de zorg bij Defensie. De bijeenkomst is georganiseerd door de Maatschappelijke Dienst Defensie ter gelegenheid van haar 12½ jarig bestaan. Aanwezig waren ondermeer personeelsfunctionarissen, leidinggevenden, medewerkers van de Defensie-zorgdiensten en van de Maatschappelijke Dienst Defensie. Het evenement vond plaats bij het Instituut Defensie Leergangen te Rijswijk ZH.

Na een terugblik op de geschiedenis van de zorg bij Defensie, schonk het hoofd van Maatschappelijke Dienst Defensie, kolonel drs. H.W. de Swart, aandacht aan de toekomst van de zorg binnen Defensie. Een forum bestaande uit vertegenwoordigers van de zorgdiensten van Defensie wisselde tenslotte over dit onderwerp van gedachten. Verwacht wordt dat de presentatie en de gedachtenwisseling een aanzet zijn tot een verdergaande discussie die op zijn beurt weer uit moet monden in een nog verdere verbetering van de organisatie van zorg en de kwaliteit ervan. (Foto: Fabiënne Bruijs) SBN Visser opent MDD symposium

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie