Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kadernota 'kinderopvang en peuterspeelzaalwerk' Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 04-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Kadernota
"Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk".

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht delen mede, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 september 2001 heeft vastgesteld de Kadernota "kinderopvang en peuterspeelzaalwerk". Het rode draad van deze nota is de Wet basisvoorziening kinderopvang, die naar verwachting op 1 januari 2003 van kracht wordt. Naast een samenvatting van deze wet (waaronder op termijn ook de peuterspeelzalen gaan vallen) wordt door middel van de beleidsaanbevelingen aangegeven op welke manier op de nieuwe regelgeving kan worden geanticipeerd.

De beleidsregels treden in werking op de achtste dag na de datum zoals vermeld op dit blad. Zij liggen met ingang van heden voor een ieder kosteloos ter inzage in het Infocentrum van de Gemeente, Burgemeester de Bruinelaan 45, alhier. U kunt deze regels inzien tijdens kantooruren.

Een ieder kan op verzoek tegen betaling van de kosten een afschrift krijgen van de Kadernota.

Zwijndrecht, 4 oktober 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie