Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 5-10-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

De politie heeft vanmiddag op een schoolplein aan de Muntelaar in Veghel een 20-jarige inwoner van Gouda aangehouden. De man wordt ervan verdacht even tevoren een 17-jarige meisje uit Veghel met de dood te hebben bedreigd. De verdachte had vanmorgen telefonisch gedreigd het meisje en hemzelf iets aan te doen. Hij zou daarbij gebruik maken van een vuurwapen. Het meisje was op dat moment op school. De inmiddels gewaarschuwde politie kon de verdachte later op het schoolplein aanhouden. Hij was niet in het bezit van een (vuur)wapen. De aangehouden verdachte is inmiddels in verzekering gesteld en wordt momenteel ver hoord.

INBRAAK IN VEGHEL

Donderdag overdag is ingebroken in een woning aan de Jeroen Boschstraat in Veghel. De bewoner mist een videorecorder, enkele afstandsbedieningen en een digitale camera.

TWEE BROMFIETSERS GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding op de Paukenstraat in Uden zijn gisteravond twee bromfietsbestuurders gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een van de bromfietsers bij een inhaalmanoeuvre met zijn voorwiel het achterwiel van de andere bromfietser raakte. Daardoor raakte hij de macht over het stuur kwijt en reed tegen een stilstaande auto. De bromfietsers zijn met onbe-kend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK NIET GELUKT

In de nacht van donderdag op vrijdag is geprobeerd in te breken in een winkel aan de Markt in Veghel. Na het afgaan van het alarm bleek een toegangsdeur te zijn vernield. Er wordt niets vermist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie