Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Effect van EFRO-steun op de werkgelegenheid

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten
European Commission

ECA/01/27

Luxembourg, 5 oktober 2001

Persbericht van de Europese Rekenkamer over speciaal verslag nr. 12/2001 over bepaalde structuurmaatregelen ten behoeve van de werkgelegenheid: effect van de EFRO-steun op de werkgelegenheid; ESF-maatregelen ter bestrijding van de langdurige werkloosheid (1)

Sinds enkele jaren wordt een communautair werkgelegenheidsbeleid ontwikkeld op basis van de Europese werkgelegenheidsstrategie. Deze strategie kan steunen op het economisch en sociaal cohesiebeleid, dat gestalte krijgt in structuurmaatregelen.

Vastgesteld wordt dat de Europese werkgelegenheidsstrategie in de eerste plaats is gericht op preventieve maatregelen tegen de werkloosheid, en niet voldoende rekening houdt met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie