Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VX Company neemt X-ceed over

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

VX Company neemt X-Ceed over
LAREN, 05-10-2001

VX Company, IT-dienstverlener gespecialiseerd in bedrijfskritische IT op Oracle, Microsoft en OpenVMS, maakt vandaag de overname van X-CEED bekend. X-CEED is gespecialiseerd in managed services op Windows Netwerken. Door de overname breidt VX Company de dienstverlening binnen haar bestaande specialisatiegebied Microsoft-beheer uit. Op het Microsoft platform worden door VX Company bedrijfskritische e-commerce systemen ontwikkeld en legacy-systemen ontsloten voor het Windows platform. De jarenlange specialisatie in transaction processing geeft VX Company de juiste kennis en ervaring om de hiervoor belangrijke betrouwbaarheid te garanderen. De Microsoft systeembeheerexpertise van VX Company is gericht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie