Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten Senioren van Schenkel Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Activiteiten Senioren van Schenkel

De werkgroep Senioren van Schenkel van het Wijk Overleg Platform heeft dit jaar nog een aantal activiteiten in de planning.


- Op vrijdag 5 oktober 2001 staat er een dagtocht naar s-Hertogenbosch gepland. Dit uitje wordt gecombineerd met een boottocht.

- Op donderdag 25 oktober 2001 vindt er in buurthuis De Wel een thema-avond over de invoering van de Euro plaats. De toegang bedraagt 1,00 ( 2,20) per persoon. De avond begint om 19.30 uur.
- Op vrijdag 2 november 2001 gaat de werkgroep een halve dag naar de culturele hoofdstad Rotterdam. Er wordt een twee uur durende rondrit gemaakt en een bezoek gebracht aan de Euromast.
- Op vrijdag 14 december 2001 kunt u de kerstsfeer in Gouda gaan proeven.

- Op 17 januari 2002 wordt er een Scandinavische dia-avond gehouden in het buurthuis De Wel.

Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven voor een van de activiteiten, dan kunt u op maandag- en woensdagavond bellen met de familie Kraan op telefoonnummer 010-4516639. Voor de meeste activiteiten wordt een geringe eigen bijdrage gevraagd. De activiteiten zijn alleen bedoeld voor bewoners van de wijk Schenkel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie