Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke onderscheiding in Rheden

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rheden

Nieuws (05-10-2001)

Uitreiking koninklijke onderscheiding
Op woensdag 3 oktober jl. heeft de loco-Burgemeester van Rheden, mevrouw E.M. van Hout-Notermanns een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer G.J. Oosterink.
De heer Oosterink is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding is uitgereikt ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Groep X, de culturele werkgroep van de Dorpskerk Rheden.

De heer Oosterink maakt zich al vanaf de oprichting van Groep X bestuurlijk verdienstelijk voor deze Groep. Door zijn onafgebroken inzet heeft hij bewerkstelligd dat de Rhedense Dorpskerk binnen de gemeenschap een erkende plaats heeft verworven als cultureel centrum. In het verleden was de heer Oosterink ook actief op het gebied van de medezeggenschap.

De heer Oosterink is 53 jaar en woont Koningsland 14 in Rheden.

Groep X heeft als doelstelling de Dorpskerk ook dienstbaar te maken voor passende culturele activiteiten en een bijdrage te leveren aan de instandhouding van het monument.

Copyright: Gemeente Rheden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie