Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomst voorlichting brandpreventie te Arnhem

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NED. BRANDWONDEN STICHTING

Persbijeenkomst voorlichting brandpreventie

Arnhem, 1 oktober 2001, op vrijdag 5 oktober 2001 vinden bij het Nederlands Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding het symposium Voorlichting Brandpreventie en de startmanifestatie van de Nationale Brandpreventieweek 2001 plaats. De staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de heer drs. G.M. de Vries, zal de visie van zijn ministerie op brandveiligheid in Nederland te geven en de openingshandeling van de Nationale Brandpreventieweek 2001 te verrichten. Met deze uitnodigingsbrief informeert de Stichting Nationale Brandpreventieweek u graag over over de inhoud van het programma. Tevens attenderen wij u op de persbijeenkomst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie