Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eindhoven en omstreken

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 5-10-2001

1ePersberichtvrijdag5oktober2001


Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Donderdag tussen 20.15 en 20.55 uur is vanaf de Woenselse Markt een groene personen-auto, Audi 80, kenteken FS-LZ-48, gestolen.

Eindhoven: Mishandeling
Vrijdagmorgen rond 2.20 uur is op het Stationsplein een 17-jarige jongen uit Rotterdam mishandeld. Hij wilde daar met meerdere vrienden een horecagelegenheid binnengaan. Een hem onbekende portier sprak en pakte een van zijn vrienden, die daar al eens eerder buiten was gezet, aan. De Rotterdamse jongen kwam tussenbeide en vroeg aan de portier of er over te praten viel. De portier riep oprotten en sloeg direct daarop de 17-jarige jongen vol in zijn gezicht. Het slachtoffer klaagde over een pijnlijk gelaat. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

Eindhoven: Verdachten aangehouden
Vrijdagmorgen rond 3.00 uur zijn op de Dommelstraat een 21-jarige man uit Geldrop en een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Een politiepatrouille zag dat beiden daar, ter hoogte van een horecagelegenheid, betrokken waren bij een vechtpartij. De Geldroppenaar sloeg een horecamedewerker in zijn gelaat. Hierop is hij aangehouden. De Rotterdammer trachtte dat te voorkomen en is ook aangehouden. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verdachten winkeldiefstal aangehouden
Donderdagmiddag rond 16.15 uur zijn in een winkel op het Nieuwveld twee jongens, 14 jaar oud, uit Helmond en Bakel aangehouden. Zij werden daar betrapt bij het wegnemen van snoepgoed. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en overge-dragen aan bureau Halt.

Helmond: Alcohol
Vrijdagmorgen om 0.05 uur is op de Rijpelbaan een 33-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 1,55 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur opgelegd. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Verdachten brandstichting aangehouden
Vrijdagmorgen zijn rond 2.15 uur twee jongens, 12 en 18 jaar oud, uit Helmond aangehou-den. Kort daarvoor hadden zij op het Stationsplein een bromfiets in brand gestoken. De ge-waarschuwde politie trof hen op de Molenstraat aan. Beiden zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verdachten aangehouden
Vrijdagmorgen rond 7.05 uur zijn op de Braakse Bosdijk twee jongens van 17 jaar oud uit Helmond aangehouden. Een getuige zag dat zij daar uit een clubgebouw kwamen geklom-men. Hij waarschuwde de politie. De verdachten zijn na aanhouding voor onderzoek overge-bracht naar het politiebureau.

Veldhoven: Diefstal uit woning
Donderdag tussen 14.00 en 16.30 uur zijn uit een woning op de Kometenlaan sieraden, geld, bankpasjes en wat parfum gestolen. Onbekend hoe men de woning is binnengekomen. Someren: Aanrijding met gewonde Donderdagmiddag rond 15.10 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Sluisstraat Kanaaldijk Zuid een 81-jarige automobilist uit Someren gewond. Hij reed daar op genoemde kruising. Een 40-jarige landbouwtractor bestuurder uit Someren reed over de Sluisstraat de kruising op en verleende geen voorrang aan de automobilist. De automobilist liep daarbij een gebroken rib op.

Deurne: Verdachte winkeldiefstal aangehouden
Donderdagmiddag om 16.10 uur is in een winkel op de Kerkstraat een 14-jarige jongen uit Deurne aangehouden. Hij nam daar een pakje sigaretten weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De jongen is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij is overgedragen aan bureau halt.

Geldrop: Verdachten diefstal fiets aangehouden
Donderdagavond rond 20.05 uur zag een gewaarschuwde politiepatrouille dat twee mannen een afgesloten fiets wegnamen uit de fietsenstalling van het NS station. Direct daarop liepen zij met de gestolen fiets naar een geparkeerde auto. Hierop zijn beiden, een 20-jarige man uit Geldrop en een 20-jarige man uit Eindhoven, op de Parallelweg aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Budel: Diefstal bestelauto
Vrijdag tussen 1.30 en 5.15 uur is vanaf de Smeelen een witte bestelauto, Volkswagen LT28D, kenteken BY-86-VN, gestolen.

Mierlo: Diefstal uit een woning
Donderdagmiddag tussen 13.40 en 17.10 uur is uit een woning aan de Brugstraat geld gestolen. Onbekend is hoe men de woning binnenkwam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie