Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 05-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 5-10-2001
Mediaberichten 05 oktober (laatste berichten)

REGIO 10 dronken bestuurders

VENLO De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week in totaal 10 automobilisten betrapt die met drank op achter het stuur zaten. De dronken bestuurders zijn gecontroleerd in Venlo, Herkenbosch, Roermond, Helden, Kessel, Molenhoek, Horst, Blerick, Gennep en Weert.

Op de 1e Maasveldestraat in Blerick is zondagavond een 41-jarige automobilist uit Blerick aangehouden. Tijdens een controle bleek dat de man teveel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 12 uur opgelegd en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt. Op de Baarloseweg in Kessel is in de nacht van dinsdag op woensdag een 46-jarige automobilist uit Venray aangehouden. De politie trof de man na een melding van een getuige aan op de Baarloseweg bij zijn zwaar beschadigde auto. De man had met zijn auto een aanrijding gehad. Hij wist echter niet waar hij tegenaan had gereden. Bij controle bleek dat de man teveel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 7 uur opgelegd, het rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. Op de Keulsebaan in Herkenbosch is woensdagavond een 29-jarige automobilist uit Polen gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de man teveel gedronken had. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt. De man kreeg een rijverbod van 7 uur, en zijn rijbewijs is ingevorderd. Op de Herstraat in Horst is in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige automobilist uit Meterik gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de man teveel gedronken had. Hij kreeg rijverbod van 6 opgelegd en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Op de Burgemeesterslaan in Weert is in de nacht van zondag op maandag een 27-jarige automobilist uit Budel Schoot gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de man teveel gedronken had en verder bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur opgelegd. De zaak wordt door middel van snelrecht afgehandeld. Op de Langstraat in Venray heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een alcoholcontrole gehouden. Hierbij zijn 12 blaastesten uitgevoerd en geen overtredingen geconstateerd. De andere automobilisten kregen rijverboden van 2, 3, 6 en 1,uur.

REGIO 503 snelheidsovertreders bekeurd

MAASBREE De politie heeft donderdagmorgen bij een snelheidscontrole op de Middenpeelweg 248 automobilisten bekeurd. Van de 2350 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 128 km per uur, terwijl 80 km per uur is toegestaan.

BERINGE De politie heeft donderdagmiddag bij een snelheidscontrole op de Kanaalstraat 188 automobilisten bekeurd. Van de 1020 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 86 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

WEERT De politie heeft vrijdagmorgen bij een snelheidscontrole op de Industriekade 67 automobilisten bekeurd. Van de 538 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 80 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie