Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wetenschap en Techniek Week over Voeding

Datum nieuwsfeit: 06-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Voedingscentrum
Wetenschap en Techniek Week over Voeding
4 oktober

De 16e Wetenschap en Techniek Week gaat op 6 oktober van start. Dit jaar staat onze voeding centraal. Ruim 200 musea, universiteiten, kenniscentra, laboratoria, bedrijven, bibliotheken en sterrenwachten organiseren van 6 t/m 14 oktober een scala aan activiteiten rond voeding. Op een speciale website kunt u een overzicht vinden van alle activiteiten in de Wetenschap en Techniek Week 2001, in heel Nederland.

Dr.ir. Léon Jansen zal namens het Voedingscentrum meewerken aan een speciale rechtszaak op de openingsdag van de Wetenschap en Techniek Week. Het thema van de rechtszaak is: Is biotechnologie noodzakelijk voor onze voeding van morgen?. De rechter is Leonie Jansen (onder voorbehoud), gedaagden zijn Prof. Karel Wakker voor de wetenschap en Pierre Wind voor de consument. Scholieren van het Grotius College in Delft kunnen als advocaat vragen stellen aan de getuigen over het belang van biotechnologie in de voeding. De overige scholieren treden op als jury.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie