Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe website biedt overzicht duizenden voedingsproducten

Datum nieuwsfeit: 06-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe website biedt gratis overzicht in duizenden voedingsproducten.

SUPERMARKTINFORMATIE OP EEN RIJ

Voor wie wel eens het idee heeft het overzicht kwijt te raken in het enorme aanbod aan voedingsproducten van supermarkten is er nu een geweldige nieuwe internetsite: www.supermarktgids.nl

Wie kent dat gevoel niet: u zoekt een bepaald product in de supermarkt. U kijkt langs de schappen en beseft dat u uren nodig zou hebben om van al de aangeboden artikelen en merken de samenstelling te lezen, de ingrediënten te bekijken en de hoeveelheid calorieën af te lezen, om tot een juiste keuze te komen.

En hebt u ook wel eens het gevoel dat u het absoluut niet bij kunt houden of er weer een nieuw product is verschenen? En wat is dat dan voor product? Waarin onderscheidt het zich van andere - reeds bestaande - producten? Komen er nog interessante introductie-acties?

En natuurlijk de telkens weer terugkerende vraag: wat zullen we nu weer eens eten?

Goed nieuws
Voor al de mensen die dat gevoel herkennen is er goed nieuws: er is nu een internet-site, waar allerlei voedingsproducten die in de supermarkt zijn te vinden al op een rij zijn gezet.

Niemand kan beter aangeven wat de samenstelling van een product is en welke nieuwe artikelen gelanceerd zijn dan de fabrikant zelf. Dat soort informatie van heel veel fabrikanten is overzichtelijk in rubrieken opgenomen op deze website. En het aantal fabrikanten dat meewerkt aan die overzichten groeit met de dag!

Op deze manier wordt het heel eenvoudig om thuis in de makkelijke stoel rustig de diverse artikelen naast elkaar te zien, prijzen en calorieën te vergelijken en alle nieuwtjes overzichtelijk gepresenteerd te krijgen. En als u dat wilt: te bestellen en uw boodschappen thuis te laten bezorgen! Want steeds vaker openen supermarkten hun internetwinkels om u per toetsenbord uw boodschappen te laten doen. Ook daarover vindt u op www.supermarktgids.nl veel informatie.

Voedingsgids
Een belangrijk onderdeel van deze site is de Voedingsgids. Om u als consument niet te laten verdwalen in de enorme hoeveelheid voedings- en productinformatie, is de meest gevraagde informatie verzameld en in een honderdtal rubrieken ingedeeld. Hierdoor geeft de snelst groeiende voedingsmiddelengids van Nederland inmiddels al een duidelijk overzicht van bijna 5500 in ons land verkrijgbare voedingsproducten. En het aantal vermelde producten groeit nog dagelijks.

De Voedingsgids bevat de belangrijkste voedingswaarde-declaraties en deze gids is daardoor ook snel even te raadplegen als calorieëntabel.

Overige rubrieken
Onder de knop Schappennieuws staat elke week informatie over de nieuwste producten in de supermarkten en eventuele daaraan gekoppelde acties.

Bij 'Supermarkten Online' presenteren de supermarkten zich waar u via internet kunt bestellen en die de bestelde boodschappen daarna aan uw deur afleveren.

Verder bevat de website gegevens van supermarktketens die in Nederland winkels exploiteren.

Via de gratis Nieuwsbrief (zie voorbeeld) van Supermarktgids.nl wordt u op de hoogte gehouden van de meest recente opnames van producten in de voedingsgids. Dit is een wekelijks e-mail-bericht, dat u op de website kunt aanvragen.

Verder bieden verschillende fabrikanten op deze site iedere week recepten voor het weekend aan. Bent u op zoek naar een makkelijk, gezond en heel lekker recept voor de zondag? Dan vindt u hier uw wekelijkse culinaire tip!

www.supermarktgids.nl

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met:

Frank Timp
commerciel manager

Postbus 1170
1440 BD PURMEREND

tel: 0299-473027 of 06-53933184
fax:0299-667663
e-mail: (info@supermarktgids.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie