Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Poolse Splash Flash Klasse Organisatie opgericht

Datum nieuwsfeit: 06-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 1-10-2001

ZEILEN - Poolse Splash Flash Klasse Organisatie opgericht

---

Afgelopen weekend is officieel de Poolse Splash Flash Klasse
Organisatie opgericht en aangemeld bij de Poolse zeilbond. De club is opgericht met een ledenstart van 25 mensen, die volgend jaar hun kinderen laten starten in de Splash Klasse.

De Splash Klasse wordt opgenomen in de wedstrijdkalender van de Poolse Zeilbond. De Poolse organisatie zal in samenwerking met de SKON (Splash Flash Klasse Organisatie Nederland) de wedstrijden plannen en deze niet laten samenvallen met SKON wedstrijden. Daardoor kunnen wij volgend jaar starten met deelname aan Poolse Splash wedstrijden.

Tijdens het Vaarwelkom Evenement, dat wordt gehouden op 6 en 7 oktober in Grouw, zullen 13 Poolse zeilers van de top van het jeugdzeilen in Polen deelnemen aan de wedstrijden. Ze worden begeleid door twee Poolse trainers en twee nieuwe bestuursleden.

De Splash is de snelst groeiende jeugdklasse van Nederland en is door de Wereld Zeilorganisatie (ISAF) erkend als een internationale erkende jeugdklasse. De Splash wordt onder licentie gebouwd in Nieuw Zeeland en Noord-Amerika en wordt verkocht in meer dan 15 landen. De Splash is ontworpen en op de markt gebracht door Roel Wester uit Grouw.

Meer informatie over de Splash is te vinden op de website:
www.splash-boat.com

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie