Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA-bestuurdersdag in Provinciehuis Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 06-10-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

6 oktober: CDA-bestuurdersdag in Provinciehuis te Den Bosch

Op zaterdag 6 oktober a.s. organiseert de CDA-bestuurdersvereniging de jaarlijkse Bestuurdersdag in het provinciehuis van Noord-Brabant, Brabantlaan 1 te Den Bosch. Tijdens deze door ruim 150 lokale en provinciale CDA-bestuurders bezochte bijeenkomst komt een reeks van onderwerpen aan de orde waarmee bestuurders dagelijks geconfronteerd worden. De Brabantse gedeputeerde en kandidaat-Kamerlid Pieter van Geel zal een toespraak houden over 'Het CDA op weg naar de (gemeenteraads)verkiezingen van 2002'.

Op 6 maart 2002 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Op de Bestuurdersdag wisselen de gemeente- en provinciebestuurders met elkaar van gedachten over de christen-democratische aanpak ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie