Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag werkzoekenden bij Bloemenveiling Holland

Datum nieuwsfeit: 06-10-2001
Bron: Bloemenveiling Holland
Zoek soortgelijke berichten
Bloemenveiling Holland

Naaldwijk- Op zaterdag 6 oktober jl. stonden bij Bloemenveiling Holland de deuren open voor werkzoekenden. Dit was in het kader van de landelijke Open Bedrijvendag. Ruim 600 belangstellenden maakten op een banenmarkt kennis met de verschillende werkzaamheden binnen Bloemenveiling Holland. Na het bezoek aan de banenmarkt konden de bezoekers desgewenst een oriënterend gesprek aangaan met een personeelsfunctionaris.

Op de banenmarkt werd het veilproces en het logistieke proces nagebootst. De bezoekers hebben gezien dat Bloemenveiling Holland vacatures heeft op alle niveaus, op het gebied van automatisering, logistiek, commerciële dienstverlening, administratie en techniek. Tot nu toe zijn er al ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie