Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 08-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 8-10-2001
Mediaberichten 8 oktober / (laatste berichten)

PLASMOLEN Aanranding

PLASMOLEN Een 11-jarig meisje uit Plasmolen is dinsdag 2 oktober in haar woonplaats door een onbekende man aangerand. Het meisje heeft daarvan maandag 8 oktober aangifte gedaan bij de politie.

Het meisje fietste dinsdagmiddag omstreeks 15.30 uur over de Witteweg. Haar aandacht werd getrokken door een poesje dat bij de struiken zat. Het meisje stapte hierop van haar fiets en liep het talud af naar beneden. Hier werd ze door een onbekende man hardhandig vastgepakt. De man betastte het meisje onzedelijk en hij deed zijn eigen kleren gedeeltelijk uit. Het meisje zag kans om met haar fiets weg te komen. De verdachte is een man van 35-40 jaar oud, ongeveer 1.70 meter groot, normaal postuur, lichtbruin steil haar en hij had een onverzorgd uiterlijk. Hij droeg een kapotte strakke spijkerbroek, een donkere jas met kraag, een coltrui en een grijze pet met een nike-embleem. Hij sprak nederlands met een "zachte g" en een beetje een Engels accent. De man had een sigaar in zijn mond.

De politie komt graag in contact met getuigen of met mensen die de verdachte aan de hand van het signalement herkennen. De politie in Gennep is bereikbaar via telefoonnummer 0900 8844 (30 cent per minuut).

VENLO 282 hardrijders bekeurd

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg controleerde de politie maandag 8 oktober de snelheid van 1372 passanten. Hiervan overschreden er 282 de maximale limiet van 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 80 km per uur. Alle overtreders ontvangen binnenkort een acceptgiro met daarop het boetebedrag.

WEERT Verkeerscontrole

WEERT Bij een verkeerscontrole op de Roermondseweg bekeurde de politie maandagmiddag 13 automobilisten. Drie bestuurders droegen geen gordel en tien automobilisten reden harder dan de toegestane 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 73 km per uur. De politie maakte bij de controles gebruik van de lasergun.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie