Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Campina-spot wint competitie

Datum nieuwsfeit: 08-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persberichtDatum : 8-10-2001
Plaats : Zaltbommel

Campina-spot wint competitie

Webdesignbureau Lollibomb heeft op www.adfoweb.nl de zogenaamde bannercompetitie gewonnen met het reclamespotje van Campina dat de consument informeert over de merkwissel van Melkunie naar Campina. Banners zijn elektronische mini-advertenties op
internet-sites.

Het winnende spotje werd eind augustus en begin september uitgezonden op televisie. Lollibomb heeft daar een Flash-toepassing van gemaakt, die met behulp van het gratis te downloaden programma Flash gemakkelijk is te bekijken via internet.
Het Campina-spotje dat de merkwisselspot opvolgde, is sinds enkele weken ook in Flash beschikbaar. Het is te zien door op de homepage van www.campina.com te klikken op de commercial CAMPINA (NL). Verder zijn op de homepage van www.campina.com de spotjes te zien van [ImagCampina in Polen, Landliebe in Duitsland en Mona in Nederland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie