Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 08-10-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 8-10-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 12.15 uur) Maandag 8 oktober 2001

Maastricht, inbraak in grenswisselkantoor mislukt: Maandagmorgen 8 oktober 2001 heeft een poging tot inbraak plaatsgevonden in het langs de autosnelweg A-2 gelegen grenswisselkantoor te Eijsden. Er werd gebruik gemaakt van een explosief dat de buitenmuur beschadigde. De daders kwamen het grenswisselkantoor niet binnen.
Een automobilist hoorde maandagmorgen omstreeks 04.30 uur, terwijl hij over de Rijksweg reed aan de achterzijde van het grenswisselkantoor, een luide ontploffing. De getuige vermoedde een inbraak bij het grenswisselkantoor en waarschuwde de politie. De politie ging onmiddellijk ter ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie