Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start inspraak wijkverkeersplan Jutphaas Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Start inspraak wijkverkeersplan Jutphaas - Wijkersloot De gemeente Nieuwegein houdt op 9 oktober 2001 een inspraakbijeenkomst over het concept wijkverkeersplan voor de wijken Jutphaas en Wijkersloot. De bijeen-komst vindt plaats tussen 20.00 en 22.00 uur in het Gildevaartcollege, Harmonielaan 2 te Nieuwegein. Belanghebbenden kunnen tot 24 oktober 2001 schriftelijk reageren op de plannen. Het wijkverkeersplan ligt vanaf heden tot 24 oktober 2001 ter inzage in buurthuis Kerkveld en bij het Infocentrum van het gemeentehuis aan de Martin-baan 2.

Nieuwegein, blijvend bereikbaar en leefbaar. Dat is wat de gemeente voor ogen staat met haar verkeers- en vervoersbeleid. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie