Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Campina draagt Commit definitief over aan PinkRoccade

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persberichtDatum : 9-10-2001
Plaats : Zaltbommel

Campina draagt Commit definitief over aan PinkRoccade

De verkoop door Campina van automatiseringsdochter Commit aan PinkRoccade is definitief. Op maandag 8 oktober tekenden Frank Verveld, lid van de hoofddirectie van Campina, en Henk Bosma, voorzitter van de raad van bestuur van PinkRoccade, daartoe de definitieve contracten. Over de overnamesom worden geen mededelingen gedaan.

Campina heeft Commit verkocht omdat het niet behoort tot de kernactiviteiten van de onderneming. Voor Commit en de Commit-medewerkers bestaan betere
ontwikkelingsmogelijkheden binnen een gespecialiseerd ICT-concern. Campina zal ook in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van Commit.

Commit is de voormalige ICT-organisatie van Campina, die in 1995 is verzelfstandigd. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen voor organisaties in de voedingsmiddelenindustrie. Met ruim 190 medewerkers bedient het bedrijf naast Campina een groot aantal andere opdrachtgevers. Commit voert een breed dienstenpakket en is SAP-partner.

Met de overname realiseert PinkRoccade ook in het food-segment een leidende positie op het gebied van ICT-dienstverlening.
[ImagOver 2000 boekte PinkRoccade een omzet van 650 miljoen euro. Bij het bedrijf werken ruim 8.000 medewerkers. Campina
Jeen Akkerman, hoofd Communicatie
T +31 (0) 418 571 321

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie