Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 9-10-2001
Persbericht 9 oktober 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbreker gepakt
Dinsdagmorgen rond 4.00 uur is in de Firmamentlaan een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd op heterdaad betrapt toen hij bezig was met een inbraak in een bestelauto. Hij ging er in een auto vandoor toen hij de politie op zich af zag komen. Na een korte achtervolging reed hij zich vast in de Plutostraat. Na een korte achtervolging te voet werd de man aangehouden. In zijn auto lagen 6 boormachines die van diefstal afkomstig waren. Ze bleken niet uit de auto van de Firmamentlaan te komen. Het gereedschap dat uit die auto was gestolen vonden de agenten in de buurt terug. Ze zijn aan de eigenaar van de auto teruggeven. De Eindhovenaar is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Verdachte brandstichting aangehouden Maandagavond rond 23.55 uur is op het Hosingenhof een 49-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht kort daarvoor een bestelauto op het Hosingenhof in brand te hebben gestoken. De brandweer bluste de brand maar kon niet meer voorkomen dat de auto aan de voorzijde zware brandschade opliep. De aangehouden man had aanmaakblokjes en een aansteker op zak. Hij had al enige tijd ruzie met de eigenaar van de auto. De Eindhovenaar is voor verder onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is in de Bosstraat in Valkenswaard een zilverkleurige Mercedes Benz Vito met het Belgische kenteken DSJ-399 gestolen.

Son en Breugel: Verkeersongeval
Een 73-jarige Eindhovenaar is dinsdagmorgen rond 8.20 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de 2000 in Son en Breugel. Een 35-jarige Helmonder, reed met zijn auto bij een bedrijf de weg op en zag daarbij de van rechts komende fietser over het hoofd. De Eindhovenaar liep een hoofdwond op en is naar het Catharina ziekenhuis gebracht.

Hoogeloon: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is in Hoogeloon op De Tollande een paarse Volkswagen Golf met het kenteken LV-HN-69 gestolen.

Asten: Inbraak
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken bij een bedrijf op het Vostermansplein in Asten. De sloten van een kantoordeur en een tussendeur werden kapotgebroken. De dieven gingen aan de haal met een computer, een printer en een airconditioner.

Valkenswaard: Inbraak
Dinsdagmorgen rond 4.45 uur is ingebroken bij een bedrijf aan De Vest in Valkenswaard. Een ruit van het bedrijf werd ingeslagen en de inbreker ging aan de haal met laserprinter ter waarde van ruim f. 3500,-.

Asten: Ramkraak
Dinsdagmorgen rond 5.15 uur hebben inbrekers met een auto de winkelpui geramd van een witgoedwinkel aan de Emmastraat in Asten. De eigenaren, die boven de zaak wonen, hoorden de klap en zagen dat een auto hun zaak was binnengereden. De dieven maakten zich snel uit de voeten met slechts twee scheerapparaten. Op hun vluchtweg kwamen ze de gewaarschuwde politie tegen. Na een achtervolging wisten de drie inbrekers te ontkomen in de buurt van de bossen aan de Beukelsdijk in Deurne. Daar lieten zij de gebruikte auto achter. Uit een gevonden bloedspoor bleek dat een van de daders gewond was. Kort daarop kregen agenten de melding dat een krantenbezorger op het Rijtven van zijn fiets was beroofd. De agenten vonden even later de fietstassen, besmeurd met bloed, terug op de Bruggenseweg in Deurne. De politie is met een onderzoek gestart en eventuele getuigen worden verzocht zich te melden. Tel. 0900 8844.

Deurne: Snelheidscontroles
Maandagmiddag tussen 15.15 en 17.30 uur heeft de politie op de Lagebrugweg in Deurne een snelheidscontrole uitgevoerd. Van de 351 gecontroleerde autos reden er 16 te snel. Er is 80 km/u toegestaan maar de snelste reed 102 km/u. Op de Langstraat controleerde de politie tussen 19.00 en 21.30 uur. Daar reden 146 van de 841 gecontroleerde voertuigen te snel. Op de Langstraat is 80 km/u de maximum snelheid maar de snelste zette 144 km/u op de klok.

Best: Inbrekers op heterdaad aangehouden
Dinsdagmorgen rond 1.30 uur zijn in een bedrijf aan de Boterhoek in Best een 39-jarige en een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. Een oplettende getuige had de twee mannen door een vernield raam het bedrijf binnen zien gaan. Hij waarschuwde de politie. De agenten troffen de twee in het pand aan. Het duo is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Schennispleger
Een 17-jarig meisje uit Eindhoven is maandagavond rond 20.00 uur op de Sonseweg lastig gevallen door een schennispleger. De man liet het meisje zijn geslachtsdeel zien en liep haar vanaf het voetbalveld richting Mirabelweg even achterna. Het gaat om een ongeveer 40 jaar oude man met een normaal postuur en ongeveer 1.70 tot 1.75 meter groot. Hij droeg een zwarte bivakmuts en een blauwe jas.

Eindhoven: Beroving
Een 18-jarige man uit Londen is maandagavond rond 23.30 uur bij de Stationshal Zuid beroofd van zijn gsm en portemonnee. Op de trap bij de Stationhal werd hij aangesproken door een groepje van 4 of vijf jongens. Een van hen vroeg het slachtoffer om zijn portemonnee. Toen hij die niet gaf werd hij in zijn nek geslagen waarop het slachtoffer zijn portemonnee( met een nog onbekend geldbedrag) en gsm afgaf.

Eindhoven: Man betaalt rekening niet
Bij een horecazaak aan de Dommelstraat is maandagavond rond 22.30 uur een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij had in het restaurant gegeten en gedronken voor een bedrag van f. 64,- maar kon de rekening niet betalen. De gewaarschuwde politieagenten kenden de man. In Eindhoven en Valkenswaard had hij dit soort feit al verschillende malen gepleegd. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven / Oirschot: Drugs en gestolen spullen Maandagavond rond 20.00 uur zijn in de Petrus Dondersstraat een 37-jarige en een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden. Tijdens een controle vonden agenten in de auto van de twee een eerder die dag in Oirschot gestolen laptop. De 38-jarige had tevens 5 gram heroïne bij zich. Zij zijn voor verder onderzoek ingesloten. In Oirschot werd maandagmiddag ingebroken in een woning aan de Bestseweg. Daar werden de laptop, een videorecorder, gsm en sieraden gestolen. Van de andere spullen is nog niets teruggevonden.

Eindhoven: Man met gestolen bestelbus aangehouden Maandagmiddag rond 15.15 uur is in de Hendrik Staetslaan een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Agenten zagen een gestolen bestelbus staan. De aangehouden verdachte zat achter het stuur. De bus was medio augustus op de Diamantring in Eindhoven gestolen. In de bus stond nog een vrij nieuwe damesfiets met doorgezaagd slot. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Meisje mishandeld en aangerand
Dinsdagmorgen rond 11.50 uur is op de Houthalenlaan een 14-jarig meisje uit Eindhoven mishandeld en aangerand. Zij fietste via het Henri Dunantpark richting Houthalenlaan. Vanaf daar werd ze gevolgd door een jongen op een fiets. De jongen liet het meisje met haar fiets vallen. Hij schopte haar tegen haar lichaam en betastte haar. Toen het meisje bleef liggen en gilde is de jongen weggefietst. Het gaat om een jongen van ongeveer15 tot 16 jaar oud. Hij is ongeveer 1.65 tot 1.70 meter groot. Hij heeft donker middellang haar met kleine blonde plukken.

Eindhoven: Twaalf hennepkwekerijen ontmanteld
Dinsdagmorgen zijn bij woningen aan de Heezerweg twaalf hennepkwekerijen ontmanteld. De hennepkwekerijen bevonden zich in bergingen en schuurtjes bij de woningen. In elf gevallen stonden er planten in de kwekerijen. In een geval was er alleen apparatuur. De planten, in totaal 1650, waren in allerlei stadia van groei. Er was jonge aanplant en er waren volgroeide planten. Van alle kwekerijen zijn monsters genomen, de rest van de planten wordt vernietigd. Van alle kwekerijen is de apparatuur in beslag genomen. Het gaat hierbij om lampen, irrigatiesystemen, pompen, ventilatoren, tijdklokken, maar ook meststoffen. Deze zaken zijn nog niet geïnventariseerd. Aantallen zijn daarom nog niet bekend. De politie ging dinsdagmorgen om 9.00 uur de bergingen van de woningen binnen. Het onderzoek naar de hennepkwekerijen was gestart nadat het energiebedrijf een zeer hoog stroomverbruik had waargenomen. Elektriciteitsmeters bleken bewerkt te zijn. Daarna heeft de politie nader onderzoek gedaan waarna het vermoeden bestond dat er hennepkwekerijen waren. Het energiebedrijf deed aangifte van de diefstal van de elektriciteit. Er deden ongeveer 65 politiemensen mee aan de actie. Hiervan waren 25 ME-ers voor beveiliging en afzetting van het gebied. Er zijn geen mensen aangehouden voor de hennepkwekerijen. De bewoners van de woningen waarbij een kwekerij is aangetroffen zijn gehoord en hen is een dagvaarding uitgereikt.

Beek en Donk: Gewelddadige beroving
Een 21-jarige man uit Nuenen is maandagavond rond 23.30 uur op de Gemertseweg in Beek en Donk door een groep jongeren van zijn bromfiets, gsm en tas beroofd. De Nuenenaar reed met zijn bromfiets op het fietspad in de richting van Beek en Donk. Een stukje voorbij de kruising met de Peeleindseweg liepen vijf tot zes jongeren op het fietspad. Ze lieten het slachtoffer er niet door en een van hen pakte het slachtoffer bij zijn middel en trok hem van zijn bromfiets. De Nuenenaar viel. Hij werd door de groep geschopt en geslagen. Een van hen dreigde hem lek te steken. Het slachtoffer moest zijn gsm en zijn geld - ongeveer f. 30,- - afgeven. De daders gingen er met de bromfiets, een grijze Yamaha Neo, een gsm, het geld en zijn tas met studieboeken, vandoor in de richting van de rotonde van Beek en Donk. De Nuenenaar liep letsel op aan zijn oog, zijn hoofd en hij stond onder de blauwe plekken. Tijdens de beroving passeerden er verschillende autos. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van Gemert -Laarbeek tel 0900 8844.

Helmond: Inbraak
Maandag overdag is ingebroken in een woning aan het Korhoenderhof in Helmond. De dader wist naar de eerste etage te klimmen en door een openstaand raam naar binnen te komen. De bewoners missen een videocamera en acht Cds.

Helmond: Aanrijding
Een 75-jarige Helmonder is dinsdagmorgen rond 10.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kasteel Traverse. De man reed met snorfiets richting Deurne en sloeg plotseling links af, juist toen hij werd ingehaald door een 27-jarige bromfietser uit Asten. De Helmonder is met een hoofdwond naar het Elkerliek ziekenhuis gebracht.

Geldrop: Insluiping
Maandag overdag heeft een insluiper kans gezien een woning binnen te dringen aan het Emopad in Geldrop. De insluiper klom naar de eerste etage en kon naar binnen via een niet gesloten deur. Hij is er vandoor met een laptop, twee videocameras, geld en een paspoort.

Hapert: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is in Hapert op De Voren een rode Volkswagen Golf met het kenteken JJ-FJ-02 gestolen.

Best: Verdachte poging woninginbraak aangehouden Dinsdagmorgen rond 10.15 uur is in een weiland nabij de Vering in Oirschot een 35-jarige Tsjech aangehouden. De bewoner van een woning aan de Driehoekweg in Best werd via zijn alarminstallatie geattendeerd op een inbraak in zijn woning. Thuis zag hij dat men geprobeerd had in te breken. In de buurt zag de eigenaar de man lopen. Hij en enkele familieleden zijn de man achterna gegaan. Hij wist in eerste aanleg via een bosperceel te ontkomen. Met behulp van de inmiddels gewaarschuwde politie werd de man gelokaliseerd. De agenten konden hem aanhouden. Hij had een sporttas bij zich met daarin een grote hoeveelheid sieraden. Al bij het eerste politieonderzoek bleek een deel van de sieraden afkomstig was van een inbraak in Baarle Nassau. De Tsjech is in de loop van de middag voor verder onderzoek overgedragen aan de Politie Midden en West Brabant.

Riethoven: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 8.00 en 9.0 uur heeft de politie met behulp van een lasergun snelheidscontroles uitgevoerd op de Schoolstraat. Er geldt daar een maximum snelheid van 30 km/u. Zeven automobilisten en twee bromfietsers gingen op de bon. De hoogste snelheid werd door een bromfietser behaald; 52 km/u.

Bergeijk: Verkeerscontroles
Dinsdag heeft de politie tussen 7.00 en 15.00 uur verkeerscontroles uitgevoerd op de Mr Pankenstraat en de Kennedylaan in Bergeijk de Dorpstraat in Luyksgestel en de Weebosch in Weebosch. Ook hier werd de snelheid gecontroleerd met een lasergun. Vier automobilisten gingen hiervoor op de bon ( snelste 65 km/u). Veertien automobilisten kregen een bekeuring omdat ze geen autogordel droegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...