Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadscommissies Ede behandelen meerjarenbegroting 2002-2005

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Raadscommissies behandelen meerjarenbegroting 2002-2005

In de komende weken vergaderen alle raadscommissies over de Concern-meerjarenbegroting 2002-2005 van de gemeente Ede. De commissie Algemene Zaken komt op 9 oktober a.s. als eerste aan de beurt, gevolgd door de andere commissies. Als laatste bespreekt de commissie Middelenbeleid, Volksgezondheid en Milieu de financiële stukken voor de komende jaren op 24 oktober in een extra commissievergadering. De vergaderingen zijn openbaar en beginnen om 19.00 uur.

In politiebureau

De commissie Algemene Zaken (AZ) buigt zich dinsdagavond a.s. als eerste raadscommissie over de Concern (meerjaren)begroting voor de periode 2002 tot en met 2005. Andere agendapunten zijn een extra voorziening in het klachtrecht, een toelichting op de stand van zaken in het project Veiligheid en het regionaal concept-Beleidsplan 2002 van de politie Gelderland-Midden.

De vergadering vindt plaats in het nieuwe politiebureau aan de Breelaan in Ede. Na de vergadering is er een rondleiding door het bureau.

Financieel Management

De raadscommissie Middelenbeleid, Volksgezondheid en Milieu (MVM) behandelt de concern-meerjarenbegroting 2002-2005 in een extra vergadering op woensdag 24 oktober. In de reguliere vergadering op woensdag 10 oktober a.s., aanvang 19.00 uur in het raadhuis van Ede, geeft de commissie haar mening over de start van de procedure rondom een nieuw Financieel Management Informatie Systeem. In het eerste deel van de bijeenkomst ontvangt de commissie informatie over de toekomstvisie van het Afvalverbrandingsbedrijf ARN b.v., waar de gemeente Ede bij aangesloten is.

Commissie WZW

De commissie Werk, Zorg en Welzijn (WZW) bespreekt op donderdagavond 11 oktober de WZW-onderdelen van de concern-meerjarenbegroting. Andere bespreekpunten op de agenda zijn de bestuursverklaring en het verantwoordingsverslag Abw, Ioaw en Ioaz, de nota Reïntegratiebeleid, en de Liquidatie (opheffing) van de Stichting Arbeidsgewenning (SAG). De vergadering in het Raadhuis begint om 19.00 uur.

Spreekrecht voor publiek

De volledige agendas van de commissievergaderingen liggen tijdens de openingsuren (8.30-17.00 uur) ter inzage in het Infocentrum in het Stadskantoor De Doelen aan het Raadhuisplein. U kunt in de commissievergadering over een of meer agendapunten inspreken als u zich van tevoren aanmeldt bij de commissiesecretaris: de heren mr. R. Lotte, commissie AZ, tel. (0318) 68 08 67, E.M. van Tol, commissie MVM, tel. 68 06 87, of P.J. van Lent, commissie WZW, tel. 68 03 79.
---

Ede, 8 oktober 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie