Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres: Harmonisation in Anti-Doping Policy

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Bron: Nederlands Centrum voor Dopingvraagstukken
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Centrum voor Dopingvraagstukken


Harmonisation in Anti-Doping Policy

Met de toenemende globalisatie neemt de roep om harmonisatie toe, zo ook ten aanzien van antidopingbeleid. 'Harmonisation in Anti-Doping Policy' beoogt te komen tot een groter besef van het belang van harmonisatie voor het hedendaagse antidopingbeleid en de kennis hieromtrent te vergroten. Hiertoe wordt een vijftal parallelsessies gehouden op de volgende deelterreinen van het antidopingbeleid: Wet & Regelgeving, Voorlichting, Toekomstige Ontwikkelingen & Wetenschap, Dopingcontroles en Laboratoria & Dopinglijst. Op een ieder van de deelterreinen zullen keynote sprekers aandacht besteden aan nauwkeurig geselecteerde onderwerpen resulterend in aanbevelingen teneinde een concrete stap ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie