Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht Utrecht

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-10-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.10 uur
Gestolen tas

ZEIST Zondagmiddag 7 oktober omstreeks vijf uur is een 53-jarige vrouw uit Zeist op de P.C. Hooftlaan op haar fietst beroofd van haar tas door twee jongens.

Toen het tweetal voorbij fietste sprak een van de twee de vrouw aan en greep de andere jongen de tas uit haar fietsmand. Vervolgens fietsten zij hard weg. De vrouw kon een duidelijk signalement van de jongens geven: Eén dader, ongeveer 1.70 cm lang en in de leeftijd van 15 tot 17 jaar, droeg een wit leren jack en een donkere spijkerbroek. De andere jongen was tussen de 14 en 17 jaar en 1.65 cm lang en droeg een zwart leren jack. Beiden hadden een slank postuur en zwart kort stijl haar.

Getuigen die meer weten over de identiteit van de jongens worden verzocht contact op te nemen met de politie van district Binnensticht via telefoonnummer 0900 8844.

Fietsertje gewond

DRIEBERGEN - RIJSENBURG Bij een ongeval maandagmiddag omstreeks vijf uur is een 7-jarige jongen uit Driebergen-Rijsenburg bij een verkeersongeval gewond geraakt.

Bij de kruising van de Akkerweg met de Eikenlaan verleende een 19-jarige automobilist, woonachtig in Eefde, geen voorrang aan de 7-jarige die op de fiets reed en van rechts kwam.

De jongen is met een bovenbeenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeerscontroles

DE BILT Maandag van acht uur s ochtends tot half een s middags heeft de politie op de Utrechtseweg de snelheid gecontroleerd van 3550 voertuigen. Daarvan reden 285 automobilisten harder dan de maximaal toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 121 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie