Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telindus sluit overeenkomst met Tornado Development

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Telindus sluit overeenkomst met Tornado Development

Partnership versterkt aanbod in Unified Messaging-markt voor Netwerk Service Providers

Utrecht, 9 oktober 2001 Telindus Groep NV, Europees marktleider op het gebied van implementatie en onderhoud van data- en telecommunicatienetwerken, gaat nauw samenwerken met Tornado Development, leverancier van geavanceerde softwaretoepassingen voor Netwerk Service Providers. De beide bedrijven combineren hun krachten om Netwerk Service Providers een geïntegreerde oplossing te bieden voor Unified Messaging, Unified Communications en Multimedia Messaging. De gezamenlijke oplossing consolideert spraak, fax en e-mail binnen bestaande netwerkinfrastructuren van service providers. Deze oplossing is specifiek bedoeld voor zeer grote aantallen gebruikers.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie