Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EZOS breidt aanbod uit met CAST Application Mining oplossing

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht

9 oktober 2001

EZOS en CAST kondigen samenwerking aan

~ EZOS breidt aanbod uit met CAST Application Mining oplossing ~

EZOS, een door Microsoft gecertificeerde Solution Provider en CAST, een wereldwijd softwarebedrijf en leverancier van de CAST Application Mining technologie, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

CAST gaat de consultants van EZOS opleiden tot experts in CAST s Application Mining technologie. De opgedane kennis zullen zij vervolgens aanwenden om een beter inzicht te krijgen in de bestaande grote en complexe software omgevingen van EZOS klanten. Ook zullen de gevolgen van voorgenomen veranderingen in applicaties voor EZOS consultants beter zichtbaar worden en kunnen zij bij een projectafronding naadloos kennis aan hun klanten overdragen. Tenslotte zullen de EZOS consultants in staat zijn anderen te trainen in het gebruik van de Application Mining tools.

"Deze samenwerking met CAST levert voor zowel EZOS als onze klanten voordeel op. De Application Mining Suite zal ons helpen bij het analyseren van de steeds robuuster wordende applicatiesystemen van onze klanten. Dit levert zowel ons als onze klanten een aanzienlijke tijdsbesparing en kwaliteitsverbetering op," zei Paul Daeseleire, General Manager bij EZOS.

"Dit is voor CAST een belangrijke regionale samenwerking in Wallonië. EZOS heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van ontwikkelaars, systeemengineers en bedrijven bij de implementatie van hun computerprojecten. Door haar aanbod van hoogwaardige opleidings-, ontwikkelings- en adviesdiensten te combineren met CAST's Application Mining technologie, kan EZOS profiteren van een grotere controle over de software van haar klanten en kan het bedrijf snel veranderingen in diens applicaties doorvoeren," zei Jérôme Raynal, algemeen directeur van CAST Benelux.

(252 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over EZOS
EZOS, het bedrijf voor ontwikkelaars, biedt zeer gespecialiseerde computerdiensten. EZOS' kennis van geavanceerde technologieën is door Microsoft gecertificeerd. Het succes van EZOS is gebaseerd op een efficiënte strategie: het verkrijgen van expertise in een technologie, het investeren in de verkregen expertise en vervolgens het overbrengen van deze kennis aan anderen. EZOS biedt geavanceerde trainingen op het gebied van de besturingssystemen Windows CE en Windows 2000, BackOffice technologieën en Microsoft ontwikkeltools.

EZOS werd opgericht in 1992 en heeft meer dan 50 mensen in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Braine-l'Alleud.

Over CAST Benelux
CAST (EuroNM "7289") is de pionier en marktleider in de snelgroeiende Application Mining markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. CAST heeft 250 werknemers in dienst, verspreid over vier kantoren in de VS en in tien Europese grootsteden. Ruim 1800 blue chip bedrijven hebben CAST in huis gehaald. Daarnaast erkennen zowel belangrijke IT analisten als software handelaars de unieke waarde van de CAST Application Mining technologie.

Voor verdere informatie over deze samenwerking kunt u contact opnemen met:

EZOS
Emmanuel Bayet, account manager
(Eba@EZOS.com)

CAST Benelux
Myriam Schächtel, Marketing Afdeling:
(m.schachtel@castsoftware.com)

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Jane Timmermans van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 43 3566956Fax: +31 (0) 43 3566955
E-mail: yvonnev/(janet@lewispr.comhttp)://www.lewispr.com

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001

Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: www.lewispr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie