Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste concert van de Poema's voor Sky Radio

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SKYRADIO

Eerste concert van de Poema's voor Sky Radio

Eerste concert De Poema's exclusief voor Sky Radio

De populaire Nederlandse band DE POEMA'S zal begin november een exclusief optreden verzorgen voor Sky Radio luisteraars op een geheime locatie. De Poema's, bestaande uit Acda en De Munnik en Van Dik Hout, hebben nog nooit eerder een live concert gegeven. Kaarten voor dit unieke optreden zijn niet te koop maar uitsluitend te winnen via de Sky Radio website.

De bijzondere gelegenheidsformatie scoorde twee jaar geleden een top 5 hit met 'Mijn houten hart' en is nu weer helemaal terug met de prachtige nieuwe single 'Zij maakt het verschil'. Tijdens het concert zullen De Poema's al hun nummers ten gehore brengen, waarna er voor alle prijswinnaars een meet and greet met de band is.

Naast de unieke concertkaarten zijn er op www.skyradio.nl nog honderden andere bijzondere prijzen te winnen. Zo maken de bezoekers van de site kans op een VIP arrangement, gouden plaat, gesigneerde gitaar en unieke Poema foto's. Op de site kunnen mensen zelf vragen stellen aan de Poema's, het laatste nieuws lezen en eind oktober meedoen aan een chat met de band.

De actie staat pas enkele dagen op de Sky Radio website en de reacties zijn overweldigend. Natuurlijk kan de nieuwe single van De Poema's ook op de website besteld worden.

Sky Radio 100.7 FM
Met ruim 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie